Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xavierskaja pinda

Nienawidzę patrzeć na zakochane pary!!!!

Polecane posty

Gość jagiellona mocarna
również robi mi się smutno jak widzę dziewczynę wtuloną na przystanku do swego wybranka, wówczas ona nie marznie a ja w tym czasie tupie z zimna nogami poprawiając jednocześnie szal pod szyją...

Gość Paweł275
a co za problem z tym zlapaniem za reke? brak chetnych czy sama odtracasz bo nie sa seksowni

Gość jagiellona mocarna
i tak i tak zazwyczaj kręcą się wokół mnie nieodpowiedzialni faceci, zepsuci, zmanierowani o porządnego faceta trudno często zwracam również uwagę zwykłych brudasów czy chamów którzy gwiżdżą za mną i coś krzyczą...

Gość Paweł275
paradoks polega na tym że to co cie pociąga stanowi równocześnie gwarancję, że ten związek się rozpadnie, jeżeli w ogóle będzie jakiś związek masz to niemal jak w banku

Gość jagiellona mocarna
dlaczego?

Gość Paweł275
ponieważ im wyższy poziom testosteronu tym większa skłonność do zdrady poza tym skoro dany gość jest seksowny to dodatkowo siłą rzeczy ma powodzenie to MUSI skończyć się zdradą, agresją, a nierzadko znęcaniem się ale tacy cię bedą pociągali

Gość jagiellona mocarna
mylisz się, nie szukam chodzącego seksu. poza tym dla innych facet jest pociągający i seksowny a dla innych nie. poza tym wygląd nie ma aż takiego znaczenia wiecie co się dla mnie liczy? żeby facet był: szczupły (ale nie chudy) wysoki (od 175 jest jak najbardziej ok, nie lubię wielkoludów) miał fajny głos był inteligentny

Gość Paweł275
to i tak dziala na poziomie podświadomym, więc wypisywanie pojedynczych cech raczej nic nie da widzisz kogoś i albo jest chemia albo nie to nie zalezy od woli

Gość lemanoskaaaa22
masz rację jak cholera ale co z tego jakoś dawno tej chemii nie czułam

Gość Paweł275
bo mnie nie spotkałaś heh :)

Gość jagiellona mocarna
nie wiem może

Ja też nie lubię patrzeć na cudze szczęście ... rani mnie to. Nie życzę oczywiście zakochanym źle.

Gość Paweł275
mnie to nie rani jedynie wkur wia mnie widok dresa z jakąś niezłą dupcią to jest jedyna sytuacja która mnie wkur wia

Gość jagiellona mocarna
ja też nie życzę ale przykro się na to patrzy :(

Gość gość
naprawdę myślicie że są zakochani te chłopole robią to na pokaz oświadczyny na pokaz lizanie się w miejscach publicznych kino park ulica na pokaz jeszcze chwila i zaczną się walić na środku chodnika a potem je zostawią dla innej albo zacznie zdradzać sukinsyn