Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuu juznie moge

On mnie depcze a ja mówie ze deszcz pada :(:(:(

Polecane posty

Gość buuu juznie moge

Jestem z męzem 15 lat. Jest cudowny na codzień pracuje jest kochanym domatorem jak ja. Ale niestety wypił troche około rok temu i wyszedł z domu co było dla mnie zaskoczeniem.Rano wrócił i w kieszeni miał paragon z agencji towarzyskiej. Płakałam wyłam ale wybaczyłam bo niby tylko tam siedział i drinki kurwom stawiał brrrrr po pół roku pokłócilismy się tez po piwie wyszłam z domu ale wróciłam w nocy do domu bo mnie cos tknęło i niestety dwie szmaty były w moim domu :( Wybaczyłam tylko warunkiem mojego powrotu było kupienia nowego łóżka choc on sie upierał że tylko z nimi rozmawiał .....Znowu wybaczyłam Po tych akcjach wyzwał mnie jakoś po miesiącu że jestem inwalidka i mam duże cycki kaleczne z czym sie zgadzam bo lewy cycek do pempka prawy mniejszy :( Co zrobiłam? Po tym wszystkim co wybaczyłam bo po pijaku wredny a na trzeźwo kochany poszłam na zmniejszenie cycków Jestem pół roku po operacji i wszystko oki a on tydzien temu wypił pare puszek piwa i powiedział że sie mnie brzydzi że jestem oblesna itd nie moze mnie dotykać :( nie gadam z nim tydzień przyszedł mnie przeprosić dzisiaj po paru piwach że mnie kocha .....Nie mam już sił.Na trzeżwo jest cudowny ale to co powiedział po pijaku to mnie boli i nie moge z tym zyć .Dzisiaj są moje urodziny a ja cierpie bo wiem że zycie z nim to sama dobroć a jak wypije to gnębi mnie do bólu....:( Mam dość chyba chce byc sama choć już zazdroszcze kobiecie ktora go usidli bo jest kochany i odpowiedzialny za rodzine ale mi za dużo powiedział i nie potrafie z tym żyć. Podsumowując 3 tygodnie trzeźwości cudo a jak wypije w jedna sobote to jedzie ostro w słowach i czynach a potem żałuje..I dzisiaj zycze sobie sto lat z okazji urodzin buuuu

Gość
kobieto to alkoholik uciekaj

Gość buuu juznie moge
Nie alkoholik. Wypije w sobote raz na 3 tygodnie ale konsekwencje są tego opłakane. Na codzien kazda by takiego chciała a słowa po pijaku przekreslaja te 15 lat. Cierpie i jest mi cięzko.Przyszedł do mnie dzisiaj i sztywno gadał a ja go pogoniłam bo mnie boli to co mi powiedział tydzień temu