Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadaje pytanie

Kto ma wine kochanka czy mącz, który zdradza?

Polecane posty

Gość Tzyganka
Matacz, przyklad z praca nietrafiony! ;) No chyba ze chodzi Ci o taki przypadek kiedy kogos (zona) wywalaja z pracy, bez zadnej wczesniejszeh informacji o tym, ze maja zastrzezenia do wykonywanej roboty, a prawdziwym powodem utraty pracy jest to ze osoba na jej miejsce (kochanka) to znajoma wlasciciela

Gość kalabala
Kochanka nic tu nie winna. To żona winna, że jej ciało zwiotczało, że na nos trafiły okulary, że bijące kiedyś blaskiem oczy zmętniały, ze włosów jest mniej niż kiedyś, że dłoń jest pomarszczona i zniszczona pracami domowymi, że piersi są mniej jędrne niż kiedyś. Teraz już wiem. To wszystko wina żony!

Gość matacz ,,,...
nie masz racji - przykład jest trafiony ! bo puki istnieje bezrobocie tak jest - ty zdobywasz pracę ktra mógł zdobyc ktos inny , zatem on pozostaje dalej na bezrobociu ... Dlaczego kochanka ma sie pzrejmowac zoną ? czy ty sie przejmujesz tym bezrobotnym ktory byc moze bardziej od ciebie potrzebuje tej pracy ? nie - cieszysz sie ze ty dostalas prace , całą reszte masz w dupeczce

Gość to zła kobieta była
kalabala >> dalaczego zakładasz ze jak kochanka to musi być młodsza

Gość Zadaje pytanie
Kochanka jest starsza! Takie są założenia

Gość matacz ,,,...
kalabala Kochanka nic tu nie winna. To żona winna, że jej ciało zwiotczało, że na nos trafiły okulary, że bijące kiedyś blaskiem oczy zmętniały, ze włosów jest mniej niż kiedyś, że dłoń jest pomarszczona i zniszczona pracami domowymi, że piersi są mniej jędrne niż kiedyś. Teraz już wiem. To wszystko wina żony! -------------------------------------- widze , ze popadłas w skrajnosc ! prace doowe jednak i zniszczone rece mnie najbardziej rozbawiły !!! ha ha ha

Gość Zadaje pytanie
Kochanka jest starsza! Takie są założenia

Gość kalabala
Dlatego, że innych powodów nie znam. :D

Gość matacz ,,,...
miłe panie same sobie jestescie winne , albo winne są wasze kolezanki / gatunek , to wy kobiety walczyliscie o rownouprawnienie ! ktre Wam dano , a którym sie wam jeszcze nie raz odbije ! zle wam było lezec i pachać ? zle ? no to teraz zapierdalac !!

Gość kalabala
I tak nie wyjdę za mąż. Nie chcę, by mnie kiedyś mąż porzucił dla kochanki. :D A facetów, to ja będę porzucać. :D

Gość Tzyganka
Nie, matacz. Przyklad nie jest trafiony. Tej pracy nikt jeszcze nie ma. A meza, faceta, ma... Ja nigdy nie zgodzilam sie byc kochanka i nie szukam pracy po trupach

Gość to zła kobieta była
matacz >> nie tak ostro , kobieta kobiecie nie równa więc dużo też z nich pachnie dalej mimo równouprawnienia i pracy :P

Gość matacz ,,,...
czepiasz sie ! pomysl a sama dojdziesz do tego - skladajac CV w jakiejkolwiek firmie nawet sie nie zastanawiasz , ze to spowodowac moze iz, pracodawca kogos zwolni, a przyjmnie Ciebie - masz to po prostu gdzies , tak jak kochanka ma gdzies ze facet ma zone ! co z tego ze ma ! są wszak rozwody , a zona to nie kalectwo .

Gość matacz ,,,...
i bardzo dobrze , ze pachną , bo nie ma nic gorszego jak jeczaca baba ! i wiecznie zmeczona niczym .

Gość to zła kobieta była
Tzyganka >> nigdy nie mów nigdy :)

Gość Tzyganka
Matacz - napisalam, ze kiedy kochanka nie wie, ze facet ma zone - jest niewinna. I ze rozwod rozumiem, ale przed nowym zwiazkiem. Nie moja wina, ze ew. facet / pracodawca nie ma jaj. Ja "jaja" mam. I gardze niektorymi pracodawcami, niedopieszczonymi tchorzliwymi mezami i zonami dajacymi szanse ;-)

Gość Tzyganka
Mam silna wole i zasady. Gdybym ich nie miala... mialam juz okazje i pokusy. Ale mam tez mozg :P

Gość to zła kobieta była
a masz M ?

Gość matacz ,,,...
ja też mam mózg i nie zrezygnuje z tego czego mi potrzeba ! nigdy !

Gość matacz ,,,...
pracodawca ma obowiazek dbania o swoją firme , a co za czym idzie dbania o jak najbardziej wykfalifikowany personel w niej !

Gość to zła kobieta była
ktoś gdzieś trafnie napisał małzeństwo powinno sie zawierać na 10 lat i albo przedłuzyć albo nie :P

Gość matacz ,,,...
w sporcie sie kupuje najlepszych zawodników , kobieta musi zdobyc faceta jesli uzna ze jest dla niej i nie wazne czyj on jest ... albo sie da , albo nie !

Gość matacz ,,,...
taaaaa tylko ten ktos zapomniał o bardzo waznym ! o majatku , o podziałach o dziedziczeniach itd.

Gość to zła kobieta była
oj a TY od razu majątki itp to da sie zrobić w dzisiejszych czasach

Gość Tzyganka
Mam faceta, ale za maz mi sie nie spieszy...

Gość to zła kobieta była
Tzyganka>> i tu jest właśnie ta róznica , partnej a mąż to dwie inne historie

Gość Zadaje pytanie
Facet ktory zdradza żone bedziei zdradzal K.

Gość Tzyganka
To juz zalezy od indywidualnego podejscia :) wierz mi, ze traktuje mego partnera powazniej niz niejedna panna meza, a poza tym nie widze, co ma to wniesc do dyskusji :) rozmawiamy chyba o winie, nieprawdaz?

Gość zimna jak lód
] matacz ,,,... w sporcie sie kupuje najlepszych zawodników , kobieta musi zdobyc faceta jesli uzna ze jest dla niej i nie ważne czyj on jest ... albo się da , albo nie ! i znów muszę się z Tobą zgodzić mataczu:), ale zdobyć faceta dla inteligentnej kobiety to żaden kłopot. Kłopot potem jest by sie go pozbyć :)

Gość Tzyganka
Tylko tu jest pewna sprzecznosc. Mianowicie - jesli facet da sie zdobyc, jesli zdradzi swe zasady = nie jest najlepszy, jest slaby... :P