Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szefczyk drutewka z dużym

dziewczyna-dziewica nie pali się do tego by mi dać

Polecane posty

Napiszę wprost. Od paru tygodni spotykam się z dziewczyną. Chodzimy na różne randki itp. Tylko jak dotąd nie było sexu (z jej winy). Powiedziała mi, że jest dziewicą, chce uprawiać seks z czystej miłości więc potrzebuje nieco czasu itp. - a ja na to, żeby nie wyjść na buraka stwierdziłem, że ok, nie będę natarczywy. No ale chyba powinna mnie zrozumieć, że ja mam swoje potrzeby i z racji, że jesteśmy razem ona powinna zrozumieć, że nie mogę wiecznie zaspokajać się sam, zwyczajnie potrzebuję zamoczyć. Pewnie ona ma jakieś schizy, że ją zostawię, jak już ją ruchnę, no ale, z takim zapłonem i rozumowaniem, to wyjdzie jeszcze na to, że zostawię ją zanim do czegokolwiek dojdzie, bo powoli już mam dość tego oczekiwania. W celu aby zrozumiała, zmieniłem się specjalnie nieco w stosunku do niej, mam nadzieję, że zajarzy o co mi biega i szybko otworzy przede mną swoje niezbadane przez nikogo wrota. Jakie macie zdanie na moje postępowanie?

Zamocz w benzynie Jak juz musisz i odpal papierosa. Będziesz plonał z porządania:0 Naprawdę macie nudne życie, ze musicie parafrazować czyjeś tematy , zeby coś się działo

Gość alicja w.
a jaki teraz dla niej jestes?

Gość alicja w.
ile macie lat?

15 , ona 14

Gość jesteś egoistą
zostawisz ją patrzysz tylko dosłownie na swój interes. gdyby była dla ciebie ważna - myślał byś inną częścią ciała nie tylko dolną.

Gość jesteś egoistą
a w tym wieku jedyną twoja potrzebą powinna być potrzeba nauki... lepiej ją zostaw i poszukaj starej baby do moczenia a nie psuj życia dziewczynie.

Gość alicja w.
ja sie wlasnie spotykam z takim kolesiem...ja dziewica i nie chce jeszcze,a on tak...niby rozumie ale od czasu kiedy wie ze chce czekac...zlewa mnie troche w sensie kontaku ale spotykac sie chce....wiec pewnie mysli tak jak Ty autorze:)tyle ze my starsi jestesmy....bo wy to dzieci.noo coz jesli moj mysli ze olewaniem mnie dostanie to sie myli:P predzej ja go zostawie niz mu sie oddam:)

Gość tylko blondynki
prowo to drugie tez prowo , 15 i 14 latka? buhahaha ,ale naiwniacy :)

Gość alicja w.
dlaczego niby prowo?;] są takie świnie na świecie:)

Gość ZAPRASZAM NA TAROT GG, E-MAIL
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE STAWIAM KARTY TAROTA W KAŻDEJ SFERZE UCZUĆ BARDZO DUŻA SPRAWDZALNOŚĆ POTRZEBUJESZ PORADY? MASZ DYLEMATY ? CHCESZ WIEDZIEĆ KIEDY WYDARZY SIĘ COŚ NA CO OD DAWNA CZEKASZ? PROBLEMY UCZUCIOWE? ZAPRASZAM TAKŻE NA WRÓŻBĘ ROCZNA, OPIS KAŻDEJ SFERY UCZUĆ, ZDROWIA, FINANSÓW, WRÓŻBA ROCZNA 15ZŁ. 1 PYTANIE 2 ZŁ. KRZYŻ CELTYCKI 7ZŁ PYTANIA BEZ LIMITU W 1 WIADOMOŚCI 13ZŁ SEANS 50MIN GG 15ZŁ E-MAIL anna_anielaa65@wp.pl< br /> GG 28042901