Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agne5

kiedy wyzsza beta?

Polecane posty

Ide dzis na pobranie krwi do badania beta hcg, mam pytanie: czy przed zagniezdzeniem sie zarodka wyjdzie po powiekszona beta? Jestem 2 dni przed terminem @

powinno coś tam wyjść, a nie możesz się jeszcze wstrzymać tych 2 dni? ja robiłam w dniu spodziewanej @ wyszedł 4-5t.

15-go bylam na usg i tyle co mi lekarz powiedzial to, to ze z jajowodu wystaje do macicy pecherzyk, macica miekka a szyjka lekko posiniala, doczekac sie nie moge a bardzo chce wiedziec czy to zaplodniona komorka czy nie...

ja robiłam bete 3 dni przed @ i wykazala ciaze :) ogolnie lekarz kazal zrobic bede po 12 dniach od przypuszczalnego zaplodnienia...tak tez zrobilam i bylam w ciazy :)

to jesli wtedy była owulacja i zaszlas w ciaze to beda na 100% wykarze ciaze :) powodzenia :)

15-go pecherzyk byl juz na skraju jajowodu /wg usg wiec chyba powinno wyjsc, jak myslicie? zagniezdzil sie?

ja robiłam betę tydzień po owulacji i było zero... ale na 2 dni przed terminem @ zwykły test sikany pokazał mi już ciążę... myślę, że beta powinna byc już u Ciebie wiarygodna...

czy pecherzyk sie dobrze zagniezdzil dowiesz sie dopiero na usg... u mnie w 5 tyg przy becie powyzej 1000 jednostek na usg bylo widac pecherzyk zagniezdzony w macicy... 2 tyg pozniej byl zarodek z bijacym serduszkiem :) a dzisiaj kopie mnie po zebrach ;) zrob bete :) trzymam kciuki :)

Hej dziewczyny, ja juz po pobraniu krwi, wynik jutro rano... :) u mnie w miescie beta to tylko 17 zl