Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to w tej chwili ważne?

Jestem u kresu wytrzymania, moje życie się rujnuje....

Polecane posty

Gość martucha898998
udawaj sie jestes uczulona na koty albo twoj facet rysuj sobie jakies chrostki przez jakis czas a potem powiedz ze nie mozesz miec kotow w domu haha

Gość oooo raaaanyyy...
idz do opieki i powiedz jaka jest sytuacja musza zadzialac,twoja rodzina to pasozyty,glupim bylo to ze ich wpuscilas,bo masz teraz potworny klopot,ale zamiast uzalac sie trzeba dzialac,latac po urzedach do skutku,to nie jest powierzchnia dla tylu osob,musza cos z tym zrobic,pozatym twoja matka ma zasrany obowiazek zeby poszukac sobie pracy,bo dzieci w tej sytuacji ma z kim zostawic pod opieka.

Gość estera-sera
nie rozumiem - 13m2 i tyle osób???

Gość ewa ddfeeew
pozatym twoja matka ma zasrany obowiazek zeby poszukac sobie pracy,bo dzieci w tej sytuacji ma z kim zostawic pod opieka. obowiązek czysto moralny a nie prawny dodawszy dzisiejsze bezrobocie to raczej nawet up chcą się takich ludzi pozbyć, bo nawet nie mają im co zaproponować i co to w ogóle wnosi do sprawy?

Gość ewa ddfeeew
"to nie jest powierzchnia dla tylu osob,musza cos z tym zrobic" powinni, ale nie muszą, bo to musi być w ramach możliwości danej gminy a możliwości są przeważnie mizerne lub żadne zwyczajnie nie ma mieszkań a kolejki są baaaaardzo długie ludzi w podobnie tragicznej sytuacji jest multum

Gość asiuuuulecc
I ty ich jeszcze wszystkich żywisz?

Gość ewa ddfeeew
ja też mimo wszystko doradzam latanie po urzędach zawsze jakieś luki moze uda sie znaleźć i trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo to działania na lata a nie na m-ce

Gość oooo raaaanyyy...
wnosi do sprawy i to wiele,bo mialyby kase na wynajecie sobie czegos,a tak ze sa bez pieniedzy ,bo im tak wygodnie.U nas na wyspach tez jest bezrobocie,i rowniez jest grupa spoleczna ktora nic nie robi,jak bedzie szukac pracy to ja znajdzie,gdziekolwiek,sprzataczki,sklepikarki zawsze znajda zatrudnienie,niezaleznie od miejsca zamieszkania

Gość ewa ddfeeew
"ak bedzie szukac pracy to ja znajdzie," pewnie masz rację, ale jak zrobić żeby chciała szukac?

Gość oooo raaaanyyy...
jest jeszcze opcja zeby im nie dawac kompletnie zadnych pieniedzy,zadnych pozyczek,jedzenie na klucz...a matke z bracmi umiescic w domu samotnej matki,znalezc najblizszy,pojechac tam i wpasc w totalna rozpacz,musza pomoc,pomagaja ale tylko wtedy gdy nie ma innego wyjscia...a tu naprawde wyjscia nie widac poza pomoca urzednikow.

Gość autorko powiedz proszę
bo piszesz o dużo młodszych braciach, z których jeden jest bardzo mały, a nic nie mówisz gdzie jest ojciec / względnie ojcowie / twój czy twojego rodzeństwa! jak to wygląda???

Gość jedendwatrzy123
A co znaczy 13 metrów mieszkalnych? oooo rany , dobrze Ci radzi.Zacznij od kotów.