Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenkaaaaaa

jaką prostownice do włosów polecacie???

Polecane posty

Gość madzialenkaaaaaa

taką do 100zł???

Gość prosta jak drut
ja tylko doradzę, że jeśli ma być do 100zł to szkoda tych pieniędzy i korzystaj ze zwykłego żelazka;) a dla innych zainteresowanych polecam TYLKO I WYŁĄCZNIE ta prostownice to istny CUD!! szczególnie dla tych którzy maja długie grube i podatne na "puszenie,kręcenie itp." włosy, używałam różnych prostownic wcześniej i nie dość, ze nigdy nie miałam idealnie prostych włosów to jeszcze przy wilgotnym powietrzu robił mi się puszek... teraz włosy mam IDEALNIE proste nie ma mowy o żadnym puszeniu czy kręceniu!!aż do wymycia i dodatkowo lśnią i wyglądają o niebo lepiej więc raz jeszcze z czystym sumieniem polecam dla zainteresowanych http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=kaylook&category=1430 SĄ WARTE SWOJEJ CENY LEPIEJ WYDAĆ RAZ WIĘCEJ A MIEĆ PORZĄDNY SPRZĘT :) zresztą poczytajcie na innych stronach jest tylko chwalona:) ja kupiłam swoją jakieś dwa lata temu i płaciłam koło 430zł jak widać cena wyjątkowo nie spada jest naprawdę rewelacyjna!! moimi włosami się zawsze wszyscy zachwycają bo dodatkowo mam właśnie długie i grube :) DAJĘ RĘKĘ UCIĄĆ, ŻE NIKT NIE ŻAŁOWAŁBY TEGO ZAKUPU !!!!! dobra koniec, bo za bardzo się podekscytowałam :P

Gość madzialenkaaaaaa
no sorr ale na taka mnie nie stac moze któras ma tańsza i jest zadowolona??? nei wierze ze wsyzscy uzywaja takich drogich kiedys czytalam wypowiedzi o eurolux i zastanawiam sie nad taka

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ja mam z MPM PRODUKT i jestem zadowolona, do 50 zł ją kupisz, najtaniej jest w saturnie.

Gość madzialenkaaaaaa
a poweidz mi nie ciagnie ci włosów?? dobrze sie slizga??

Gość madzialenkaaaaaa
i moesz mi poweidziec jaki masz model? bo weszłam na allegro i MPM jest kilka modeli

Gość Ekspert_Philips
Droga Madzialenko, wybór prostownic w cenie, którą podałaś, jest bardzo duży. Wybierając urządzenie do stylizacji, należy wziąć pod uwagę kilka czynników, takich jak: 1) długość, gęstość i grubość swoich włosów 2) ich podatność na stylizację 3) ewentualne dodatkowe funkcje, których chciałybyśmy używać, np. możliwość kręcenia włosów 4) częstotliwość, z jaką chcemy prostować włosy. Polecam Ci prostownice Philips, ponieważ każdy model został stworzony z myślą o kobietach, które mają określony rodzaj włosów, a także oczekiwania. Dlatego zachęcam Cię do kontaktu bezpośredniego lub mailowego: ekspert@philips.com. Jeśli udzielisz mi informacji, o których wspomniałam powyżej, chętnie pomogę Ci wybrać konkretny model. Na koniec pragnę zachęcić wszystkie użytkowniczki forum do dyskusji na temat funkcji prostownic, które są dla Was najważniejsze. Czym sugerujecie się wybierając konkretny model? ------------------------------------------------------ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.