Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja127

Wszyscy ludzie wokół mnie nudzą...

Polecane posty

Gość akacja127

Wszyscy ludzie wokół mnie nudzą...eh rzadko kiedy spotykam kogos kto by mnie chociaz w minimalny sposob zafascynował. Zadnych ludzi godnych podziwu, majacych cos ciekawego do powiedzenia, zadnych jednostek odznaczajacych sie oryginalnoscia, żadnych glebszych przemyslen, zadnych fascynacji. Wszyscy sa tacy sami, nudni bez umiejetnosci prowadzenia rzutkiej konwersacji, bez zadnego poczucia humoru. Po prostu smutne to!

ha! mam to samo :P mój facet jest inny ale czesto wyjezdza i wtedy nie umiem znalezc z nikim kontaktu, kazdy zdaje mi sie taki beznadziejny i nudny przy nim :O

Gość mienia zawod
pocieszylbym was ale musicie wrzucic zeton... ;)

Gość akacja127
wrzucam wiec zeton!

Gość mienia zawod
za slabo...? kim jestes? jaka jestes kobieta?, napisz mi... ps. zeby uprzedzic, nie interesuje mnie co lubisz, gdzie sie uczysz, ile zarabiasz i jak ma na imie twoja babcia... ;) tylko to wyzej...

Gość akacja127
cyniczną... Jestem dzieckiem i kobietą w jednym. Nadwrażłiwa i twarda...zwiewna i niepewna:P A Ty ? Jaki jestes?

Gość akacja127
Po czym wnosisz ze bede sie swietnie bawic?

Gość mienia zawod
wiesz, pogadalbym z toba, powaznie, ale wlasnie musze juz wychodzic z biura i opuszczam wawe na kilka dni... nie wiem czemu to zczynam, sorki, powaznie musze leciec, mam nadzieje ze kiedys spotkam cie na ulicy i kiedy spojrze przytrzymasz wzrok na min 3 sekundy... jak spojrzysz w ziemie to cie nie poderwe... ;( do milego... ;)

Gość akacja127
No i uciekl...czyli znowu nuda! Mienia zawod- jesli mnie spokasz to npewno zwrócisz na mnie uwage- ludzie nie przechdza obok mnie obojetnie:P

Gość mienia zawod
sam o sobie: Wyobraz sobie ze jest godzina 9.00... Idziesz chodnikiem ze swoja poranna kawa jaką przed chwilą dał ci znajomy turek w barze z kebabem. Rozglądając sie na boki miasta, ktore pomimo goniących ludzi na schodach, hałasu, smrodu jaki ewidentnie gryzie się z twoimi ulubionymi perfumami, labiryntu przejść podziemnych i biletów jednorazowych, które w ogóle się nie opłacają, ma też swoje jasne momenty... Wtedy dostrzegasz to spojrzenie, ktore jak wszystkie znane ci wczesniej powinno za chwile utkwic w malowniczych kostkach chodnika. Mija sekunda, dwie... i czujesz te magiczne zwolnienie, które dla ciebie jest teraz zupełnie nowe i niepowtarzalne. Chcesz je zatrzymać, lecz spokoju ciągle nie daje ci to pytanie... dalszy ciąg tylko na ulicy... ;))) ;PPP powaga musze juz leciec, bo bede 160 km pokonywal pieszo... do milego... ;*

Gość mienia zawod
to z mojego NK, nie mialem czasu juz wymyslac... ;(

Gość akacja127
Niezłe. Do milego:)

Gość esmeresik
Witam... Zastanówmy się, dlaczego nudzą nas osoby z otaczającego nas świata... Może obracamy się w nieodpowiednim towarzystwie... Może nalezy zmienic nastawienie do samego siebie i rzucić wyzwanie... Polecam książkę Szymona Hołowni "Ludzie na walizkach"- interesująca książka ukazująca niewyobrażalny tragizm ludzki i notabene szczęsliwych ludzi...

Gość akacja127
Ja obracam sie w kregu roznych ludzi i prawie wszedzie to samo...

Gość esmeresik
Napisałaś "prawie", więc są jednak takie osoby, które nie zanudzają Cię swoim bytem...

Gość ygrekk
mienia zawod jest chyba swiezo upieczonym absolwentem kursu uwodzenia ;) moj byly nim byl. znam te teksty na pamiec.... w sumie i tak chodzi o zaciagniecie do lozka :D

Gość akacja127
No tak wiadomo moze spotkalam kilka takich osob- ale moze4-5 w calym zyciu! Co jest z ludzmi! Chcialabym interesujacych spotkan, dywagacji o zyciu, o wszystkim i niczym, wymiany pogladow, roznych spojrzen na problemy...a Ty masz takich ludzi wokol siebie?

Gość akacja127
ygrekk - moze msz racje ale chyba dziala>:P

Gość ygrekk
pewnie, ze dziala i mozesz sie przy tym dobrze bawic :) wazne, zeby nie tracic czujnosci. Oni te teksty naprawde trenuja, wymieniaja sie najlepszymi sformulowaniami itd. Gdy to wiesz, nie stracisz glowy tak latwo. Kobiety tak szybko zakochuja sie w slowach.... kazda z nas mysli, ze on tylko do niej tak mowi... pisze...

Gość mienia zawod
kurde laski... uciekl mi BUS ;(((((

Gość mienia zawod
ygrekk hhehehehehehee ja na kursie... ;D:D:D:D:D dobre... ;)

Gość mienia zawod
wiesz co akacja, powiem ci cos o sobie... jestem warszawskim motocyklowym wariatem, zadnym lalusiem, uwielbiam kobiety i spotykam sie z nimi od przedszkola... wiem o jakim problemie mowisz bo i ja jak rozmawiam z kobietami to widze ze gadacie o glupotach, zupelnie bez znaczenia... no jakie ma znaczenie jak mam na imie np?!?! albo gdzie ide, albo gdzie sie ucze... ehhh napisalem do ciebie bo mozesz mnie zrozumiec, jesli mamy sie bawic w gireki to ja nie mam czasu... serio, za chwile nastepny bus... ;P

Gość ygrekk
".....zupelnie bez znaczenia... no jakie ma znaczenie jak mam na imie np?!?! albo gdzie ide, albo gdzie sie ucze... " ..... albo czy mam dziewczyne albo zone :D :D zyjmy chwila :D :D kurs?! Jaki kurs????!!!! o co w ogole chodzi????!!!! :D :D uciekam, dobrej zabawy :)

Gość mienia zawod
nie mam zony, nie mam dziewczyny... nie mam szans ich miec, stale podrozje, jak mnie poznasz bedziesz wiedziec czemu... za to przyjaciol mam na calym swiecie... ;)

Gość bbbbbboli
wyższa pierdolencja kolesia, któremu się wydaje, że jest fajny :D:D:D

Gość esmeresik
Hmm ... spotkałam kilka takich osób w moim zyciu... Jedną z nich jest mój mąż, który ma duszę poety. Mam także kilkoro przyjaciół, którzy mają "świeże" poglądy na otaczający nas świat. Warto szukać takich ludzi i pielęgnować ...

Gość mienia zawod
ehhh i nie ma akacji a powaznie chcialem ja poznac... nic to, powiedz sobie nic to jak mawial jeden spiewak... ciekawe czy teraz zdaze na centralny... ;D do milego... ;)

Gość akacja123
wroce do tematu jutro bo musze leciec!Dzieki. Pa:p

Gość esmeresik
Mienia zawod- nie możesz zakładać , że nie poznasz żadnej interesującej dziewczyny...