Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz8079

Potrzebuje wiekszego, ja wiem.

Polecane posty

Gość Dariusz8079

Zona sie obrazila bo powiedzialem jej ze potrzebuje faceta z "wiekszim", i wtedy bedzie chciala seks wiecej. To prawda co powiedzialem i czy to nie ja co moze byc obrazony a nie ona ?

nie ma co się obrażać tylko pompuj , chłopie pompuj!

Gość Dariusz8079
Przeciez kazdy facet wie ze nawet jak ma pewny rozmiar to kobiety zawsze beda chcieli troche wiekszego, mowila ze jestem bez sensu i ze nie rozumiem kobiety wcale itd. Ja mysle ze rozumiem, tylko kobiety nie chca przyznac sie do tego.

Gość Dariusz8079 v2.0
Ja byłem mądrzejszy kupiłem wielkie dildo, najpierw sobie spokojnie koncze swoim mikroptakiem a potem megafiuta w dłoń i pcham czasem ręka boli ale o związek trzeba dbać :classic_cool:

Gość matacz ,,,...
maja chłopaki problem !!:)

Regres nie marnuj płynu :D a moze Kali kupić nakładka na włócznia? żona sie cieszyć i rozchylać trawiasta spódniczka :D

Gość trtrrr
alew pierd**olisz za przeproszeniem jak moj mąż tez mi nieraz mowi ze penwei wolałabym faceta z większym a to goowno prawda

czizas ma kto o mnie dbać rozumiem ze ma wysoki wskaznik absorbcji płynów? :P

znając czizasową to przejęła od ZSa manię zadawania pytań retorycznych:P

Gość male-nie-piekne
a ja bym chciala, zeby mial wiekszego, jak stanie na maksa to ma jakies 12-14cm. dziwne to - bo mam orgazmy, ale brakuje takiej dzikosci w seksie. tak marze aby we mnie wszedl dosc gwaltownie i abym poczula go gleboko. a tu nic. ledwo czuc, ze sie rusza. ale to pewnie przez to, ze moj pierwszy chlopak mial 21cm i trudno mi o tym zapomniec... 8 lat cudownego seksu, ktory nigdy nam sie nie nudzil..

mówisz? chyba jednak jednemu z was się znudził skoro to były:P niech zgadnę jemu?

Gość male-nie-piekne
seks nam sie nigdy nie znudzil, jeszcze do niedawna sypialismy ze soba. tylko ja mam ambicje, a jemu wystarcza praca na budowie, meczyk i piwko z kolegami i najgorsze w wieku 30 lat mieszkanie z rodzicami... tazke panowie, duzy penis nie jest lekiem na wszystko... :)

tazke panowie, duzy penis nie jest lekiem na wszystko... " u Ciebie jak widze przerodził sie w sentymentalną maczugę

Gość male-nie-piekne
hmm, a co nie wolno mi powspominac? moj chlopak jest super gosciem, ale w seksie jest monotematyczny, 24 h na dobe chcialby 69, 70% od tylu a bez wstepnej pomocy szanse na to, ze w czasie stosunku dojdzie sa marne. i jeszscze narzeka, ze ladnej bielizny nie nakladam na co dzien. a mi brakuje porzadnego seksu, gdzie potrafilismy miec szybkie numerki za drzewem w parku, w windzie, albo namietne noce w lozku i mialam ochote nakladac piekna bielizne bo moj chlopak tego ode mnie nie wymagal, tylko mowil, ze go bardzo podniecam. ciezko o tym zapomniec.

Gość ZAPRASZAM NA TAROT GG, E-MAIL
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE STAWIAM KARTY TAROTA W KAŻDEJ SFERZE UCZUĆ BARDZO DUŻA SPRAWDZALNOŚĆ POTRZEBUJESZ PORADY? MASZ DYLEMATY ? CHCESZ WIEDZIEĆ KIEDY WYDARZY SIĘ COŚ NA CO OD DAWNA CZEKASZ? PROBLEMY UCZUCIOWE? ZAPRASZAM TAKŻE NA WRÓŻBĘ ROCZNA, OPIS KAŻDEJ SFERY UCZUĆ, ZDROWIA, FINANSÓW, WRÓŻBA ROCZNA 15ZŁ. 1 PYTANIE 2 ZŁ. KRZYŻ CELTYCKI 7ZŁ PYTANIA BEZ LIMITU W 1 WIADOMOŚCI 13ZŁ SEANS 50MIN GG 15ZŁ E-MAIL anna_anielaa65@wp.pl< br /> GG 28042901