Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczta_1

zdjecia, zdjecia

Polecane posty

Gość poczta_1

hej, czy wasi faceci tez trzymaja tak duzo zdjec ze swoja byla? ma ich cale mnostwo w laptopie, pozgrywane na plytach CD, itd., kilka razy gdzies razem wyjezdzali, ale on ma tez zdjecia jej nie tylko gdy byli razem, tylko z jej imprez, rowniez mnostwo zdjec sprzed czasu gdy byli razem. wkurza mnie to, ze moich nie ma prawie wcale. ja ogolnie nie jestem zwolenniczka klepania zdjec, nie mamkompaktowej cyfrowki, a duza i ciezka lustrzanke, moze dlatego tych zdjec nie mamy tyle. ale on molgby zaproponowac zrobienie mi kilku fotek dla siebie... zal..

nie mamkompaktowej cyfrowki, a duza i ciezka lustrzanke," zamiast sie cieszyć że masz lepszy sprzęt to ty beczysz ? :) no i co z tego że ma dużo takich zdjęć ? Też mam foty byłych na płytach , i o ile one tam sobie leża i sie kurzą to nic złego sie nie ma prawa dziać :) masz mało zdjęć ze swoim facetem ? Zbliż sie weekend , zaproś go w jakiś fajny plener i pstrykaj ile wlezie :)

Gość Tzyganka
Ja mam mnostwo fotek bylych, nie wywale, bo artystyczne :) tego tez mam

Gość ZAPRASZAM NA TAROT GG, E-MAIL
ZAPRASZAM WSZYSTKICH SERDECZNIE STAWIAM KARTY TAROTA W KAŻDEJ SFERZE UCZUĆ BARDZO DUŻA SPRAWDZALNOŚĆ POTRZEBUJESZ PORADY? MASZ DYLEMATY ? CHCESZ WIEDZIEĆ KIEDY WYDARZY SIĘ COŚ NA CO OD DAWNA CZEKASZ? PROBLEMY UCZUCIOWE? ZAPRASZAM TAKŻE NA WRÓŻBĘ ROCZNA, OPIS KAŻDEJ SFERY UCZUĆ, ZDROWIA, FINANSÓW, WRÓŻBA ROCZNA 15ZŁ. 1 PYTANIE 2 ZŁ. KRZYŻ CELTYCKI 7ZŁ PYTANIA BEZ LIMITU W 1 WIADOMOŚCI 13ZŁ SEANS 50MIN GG 15ZŁ E-MAIL anna_anielaa65@wp.pl< br /> GG 28042901

Gość jhjkhkjhkhjk
i znów ta pierdolona aniela. wypierdalaj!!!!!