Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani 23 letnia

czy jestem zboczona?

Polecane posty

Gość pani 23 letnia

Jesteśmy z facetem dość zboczeni oboje... zastanawiam się czy nasze zachowania mieszczą się w granicach normy. Oto nasze przykładowe zachowania i fantazje: uwielbiam siedzieć na krawędzi łóżka, gdy on mnie pieści ustami i językiem. Potem prosi abym wstała i wszystkie soki ze mnie spija. Albo to samo robimy z tym, że ja siedzę na biurku a on na krześle... Ostatnio fantazjujemy o czymś takim: chcemy pobawić się bananem... Wyglądało by to tak,że on wkłada mi go do pochwy jak wibrator...potem obieramy go ze skórki, ponownie wędruje do pochwy...następnie on chce go zjeść razem z moimi sokami...preferujecie takie zabawy?:)

Gość pani 23 letnia
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam. po czym zwróciła się ku mnie z zatkanym nosem i głośno zakasłała kha-kha..!!

Gość pani 23 letnia
Dodam, że z tym bananem jeszcze się wahamy. Ja bym wolała arbuza albo przynajmniej dorodną kalarepę :)

Gość pani 23 letnia
podszyw mógłby być na bardziej wyrafinowanym poziomie, ale cóż...czego spodziewać się po gimnazjalistach na informatyce:)

Gość pani 23 letnia
właśnie, mógłby się złamać, ale sama myśl nas kreci

Gość pani 23 letnia
Dobrze, że ja nie poszłam do gimnazjum. Mama kazała, ale ja byłam sprytna. Zamiast na lekcje, chodziłam do kolegi, gdzie zajadałam się bananami maczanymi w pochwie i przyznam bez fałszywej skromności - jego odbyt też świetnie pełnił funkcję miseczki do dipów :)

Moim zdaniem to nic zboczonego. Z moim mężem robimy dużo bardziej zboczone rzeczy :)

Gość gonzales bonawentur
Wyrafinowany podszyw w topiku o bananach maczanych w cipie? Miej litosc babo.

Gość była już taka jedna
z kaszanką :D Czego to sobie ludzie w otwory nie powpychają :D

Gość pani 23 letnia
evvika a zdradzisz co takiego? my szykamy ciągle inspiracji, lubimy coś szalonego:) podszywy żal pl:) a gimnazjum stołku to mam za sobą już dawno...

Gość pani 23 letnia
Gówno wiecie i nam zazdrościcie. Ja swojemu mężowi, codziennie do obiadu, siadam w rozkroku podpartym i kapię soczkami do zupy. Misiaczek jest zachwycony i tylko współbiesiadnicy dziwnie na nas patrzą. No ale takie już są uroki mieszkania z teściami :O

Gość to wróć do tego
gimnazjum. Wróć i ucz się pilnie

A ja odpowiem na pytanie autorki: Moim zdaniem nie jesteś zboczona tylko nienormalna.

jesteśmy studentami, ale to nie ma nic wspólnego z tematem, który w założeniu miał być dyskusją ludzi o szalonych fantazjach seksualnych a nie zabawą dla dzieci...

Gość inezka789
No masz... nie dosyć że zboczona to jeszcze cudzołożnica... znaczy się ku...?

Gość rybak ze spławikiem
No to szalejecie, że hohoho :D Dawno takich szaleństw nie widziałem :P :D Jesteście tak szaleni... no istni wariaci, że aż strach :D

Gość omg jakie teksty
haha te podszywy sa przecudowne kocham was wiecej prosze

nie rozumiem was... czy wy kochacie się tylko klasycznie po ciemku? ludzie, troszkę fantazji nie zaszkodzi, a my młodzi jesteśmy:)

Gość autorko tu same dewoty
co radio maryja sluchaja namietnie i w spodnicach do kostek chodza i prawiczki co pod jpgi walą wiec nikt tu nic ciekawego nie powie:D pomysly macie fajne

Gość podszywaczzzzzzzzzzzzzvvvv
Nie mogę. Byłoby to nieeleganckie z mojej strony gdybym autorce topiku, którą bawi wtykanie bananów w otworki, kazał czytać teksty, które nie bawią jej zupełnie. A ja jestem dżentelmen - lubię sprawiać ludziom przyjemność, a nie wywoływać frustrację. A że zainteresowań nie podzielam, wetknąć sobie niczego nie pozwolę, soczki autorki mnie nie kręcą - zmykam i życzę przyjemnych zabaw manualnych z użyciem owoców, warzyw i sprzętu gospodarstwa domowego :classic_cool: 🖐️

Gość podszywaczzzzzzzzzzzzzvvvv
...... ze szczególnym uwzględnieniem miksera, skrobaczki do warzyw i owoców oraz oczywiście sokowirówki.

Gość autorko tu same dewoty
czysta zadbana kobieta, słodka cipeczka i banan, nie widzę w tym nic niestosownego:)