Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewfewfw

Maniacy kafeteria

Polecane posty

Gość dewfewfw

Znam ludzi którz wchodzą na kafe by sobie popisac chwile z innym na rózne teamty ale są tez tacy którzy 24/7 siedza na kafe wypisujemy teraz wszystkch maniaków. Perwersja Vera Naczelny Cham

Gość poruszenie_W_bokserkach
Perwersja Vera Naczelny Cham poruszenie_W_bokserkach

I co z tego? Zakazane to jest czy jak? Jak nie mają nic lepszego do roboty to tu pisują tak jak ja i Ty.

mieliście wypisywać a nie się tłumaczyć :P

Poruszenie-> ja ostatnio Twoje fantazje miałam okazje czytać. Ciebie wpiszę:)

Gość sporo jest takich co tu siedzą
non stop niemalże, wymienianie nicków to jak dla mnie głupota lepiej wymienić grupy : stuleje modki niektóre TWA część prawiczków to chyba wszystko imho

sam się już wpisałem :P

Gość myślałem że stalingrad i dyrek
tore to jedno...

Gość Mam pomysł
-zdesperowana żona domowa -zołza jakich mało

Pragnę nadmienić, że Cham jest ostatanio bardzo sporadycznie, ja rownież. Perwersji też jest coraz mniej. No i gdzie logika? :) Moze chcesz zwrócic na siebie uwage...nie wychodzi :) 🖐️

Gość okrutnica ze mnie
vera ikona - tak bywacie rzadko, że od razu wyczaiłaś ten topi :P Pewnie rzadko bywacie pod czarnym nickiem, a pod pomarańczowym śmigacie to 24/h :P

weszłam, zobaczyłam temat i wiedziałam, że jakiś kompleksiarz sie dopierrdoli :) Skoro wiesz tak dokładnie ile tutaj przesiaduje...to rodzi sie pytanie...ile czasu ty tu spędzasz.:)

Gość okrutnica ze mnie
ja nie wiem że tu ciągle przesiadujesz, bo tu rzadko bywam, ale ktoś cię tu wpisał że jesteś stałą bywalczynią i od razu nożyce się odezwały :P

Gość okrutnica ze mnie
Dlaczego tylko 23 minuty? Masz na to całe życie! :P

Bo ja jestem stałym bywalcem, czytam niemal codziennie. Coś w tym złego? Jednakowoz nie spędzam całego dnia odpowiadajac na pytania kryptopedałów, prawiczków i puszczalskim kurwiszczy. 😴 Tak, tak Tty tu jestes rzadko ale znasz moj nick i nie moglas sie powstrzymac przez nędzą probą dojebania mi 😴 zajmij sie swoim zyciem, widze, ze skoro tu jestes i tak doskonale sie orientujesz to tez nie jest idealne jak zapewne opowiadasz gawiedzi i wielce urozmaicone. :) Moze ty nie masz znajomych i gniesz z czwórką dzieci przy garach całymi dniami ale ja mam znajomych i sie z nimi spotykam. Na przykładdzisiaj mam taki plan, toteż znikam...już za 17 minut. I nie piszę z pomarańczy, chyba, że mam chwilowego bana na konto i brak pomysłów na kolejne.

ps. 24/h? ale że co 24 na godzine? metrów? kilometrów? mil morskich? :D juz znikam, miłego wieczoru :) 🖐️

Gość okrutnica ze mnie
Vera - aleś Ty nerwowa! Musisz mieć jakiś problem z psychiką, slow down, uspokój się kobieto i wyluzuj, to tylko forum :) Odpisałam akurat Tobie, bo kiedy weszłam na to forum to napisałaś tu jako ostatnia, ja nie bawię się jak Ty w czytanie wszystkiego jak leci, szkoda na to czasu. A to autor tego forum napisał że jesteś tu częstą bywalczynią, stąd moja wiedza o tym. Czy ja napisałam że coś złego że siedzisz tu całe dnie? Tyle że niepotrzebnie od tego się odżegnujesz. Pozdro 🖐️ i luzik :classic_cool:

Gość okrutnica ze mnie
Tylko nie zapomnij zapodać sobie melisy przed snem :P

ikto sie tutaj obruszył :D:D:D miłego kolejnego wieczoru na kafe, pomarańczo :D 🖐️ a melisy nie lubię, setka wódki zdecydowanie lepsza :)

Gość okrutnica ze mnie
na szczęście ja nie muszę się upijać żeby mieć ciekawy wieczór :P Radzę zmienić setkę na melisę, bo po wódce robisz się agresywna :P