Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co nie zna angola

kochane wielka prosba przetlumaczcie mi to na angielski

Polecane posty

napisal do mnie przyjaciel i chcialabym mu odpowiedziec ale nie potrafie za bardzo poslugiwac sie angielskim, zwlaszcza pisac jesli jest ktos zyczliwy kto moglby mi przeltumaczyc kilka zdan oto one... Czesc chcialam Ci podziekowac za wiadomosci, wiele razy zabieralam sie by do Ciebie napisac ale sam wiesz ze moj angielski jest okropny wiec zawsze odkladalam sobie to na pozniej...co u Ciebie slychac? jak tam zycie w rzymie? ja jestem zauroczona tym miastem i chcialabym jeszcze tam wrocic...narazie to jednak niemozliwe, wiesz praca....a ty kiedy wpadniesz odwiedzic nas w madrycie,co u ciebie? pozdrowienia i tysiace buziakow

zalezy mi na tym wiec prosze jakas uzdolniona kolezanke

prosze

Hi, I wanted to thank you for the news, many times I started to write to you but you know that my english is terrible so I always put off for later, you are ... what are you doing? how's life in Rome? I am caught in this city and I would like to go back there yet ... So far, however, impossible, you know .... and you work when you come visit us in Madrid, how are you? greetings and thousands of.Kisses

Gość taka co zna anglik
mogę pomóc... tylko za jakieś... 10000000000000000000000000000000000000000000 dni

halo

dzieki slicznie kochana muak

Gość taka co zna anglik
angielski bershiki jest hujowy

Więc pochwal się Ty swoimi umiejętnościami:) Ja się dogaduję bez problemu, tym bardziej,że mieszkałam w Anglii 7 lat:)

a to widzisz ja studiowalam zupelnie inne jezyki angielski tylko 2 lata i teraz zaluje bo to jednak wstyd nie znac tego jezyka dobrze ze przynajmniej mam od tego ludzi haha

Gość taka co zna anglik
przykro mi bardzo, chciałam pomóc koleżance ale mnie uprzedziłaś.

Gość taka co zna anglik
sratatatata... pewnie mężowi nawet nie chce się Ciebie poprawiać... tyle błędów popełniasz

ty nie cwaniakuj skoro sama nie jestes zdolna kil;ku zdan wyklepac

Gość ***PaPieRóWkA***
Hi. I would like to thank you for your messages. So many times I wanted to give you an answer, but you know, my english is very poor. What about you? And how do you feel in Rome? I'm very impressed about this city I would like to back there, but now it's impossible, yoy know...job. And how can I exspect you in Madryt? Greetings i 1000 kisses from me. Jeśli napisałam coś źle, to poprawcie mnie :)

Gość taka co zna anglik
a Ty sama tego w stanie nie jestes zrobić. pytasz głupio ludzi zamiast samej wziąść dupę w troki i iśc do szkoły językowej

Więc się popisz Ty:P Jakoś dużo piszesz a mało robisz:) Nie ważne, nie mam zamiaru zagłębiać się w przepychanki słowne z Tobą. Autorka, nie musi z tego korzystać, jej wybór:)

Gość taka co zna anglik
ja też nie mam na to ochoty

Dear XXX, got your letter, i would like to thank you for the all news you told me. i tryed to write to you a lot of times but lately i have no spare time. My English is not good but i poromise i will improve it. i have already started to learn it, so far so good. what's up there- in Roma? I' m really fascinated by this city, it's tremendous and breathtaking! i wish i was there now but it's impossible- i'm working hard. when will you visit us in Madrit? please, say all your news and write to us as quick as possible, we are looking forward to hearing from you. lots of greetings, hugs and kisses.

to po co tu piszesz oki bez przesady co wiecej odbiorca wie ze po angielsku ledwo co lapie, a ja jak narazie szlifuje moj hiszpanski bo to jest jezyk ktory szczerze kocham! jeszcze jak by ktos mogl mi napisac po angielsku takie zdanko, NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA BLEDY. taki maly zarcik

Trzy osoby zrobiły tłumaczenie i tak naprawdę, każde jest inne:) Bądź co bądź, i tak zrozumie:)

...... i kazde tlumaczenie ma kilka podstawowych bledow:p ale skoro piszesz mu ze nie umiesz za bardzo po angielsku to przeciez zrozumie:)

Gość ***PaPieRóWkA***
dyrectore, bez ANY, bo samo DON"T to już zaprzeczenie ;)

Gość ***PaPieRóWkA***
sorki, żadnej, oki dyrectore, poniosło mnie :P

dyrectore zrobil najlepsze tlumaczenie, lekkim jezykiem itp aha pisze sie : all the messages , a nie the all messages:)