paris:-) 0 Napisano Listopad 18, 2010 Staramy się o dziecko już od 10 miesięcy. Prolaktyna wreszcie w normie,ale nadal nic z tego nie wychodzi. Jestem załamana. Co jeszcze mogę zrobic żeby się udało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Listopad 18, 2010 proszę o rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dr Haidowa Napisano Listopad 18, 2010 postarac sie jeszcze 2 miesiace, a jak sie nie uda to pojsc do kliniki nieplodnosci i zrobic podstawowe badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehoooooo27 Napisano Listopad 18, 2010 monitoring, brac wiesiolek, sprobowac z zelem przedluzajacym zycie plemnikow, badanie nasienia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a przede wszystkim Napisano Listopad 18, 2010 uprawiac sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 18, 2010 a ja proponuje wyluzowac i nie starac sie na sile,u mnie sie sprawdzilo a staralam sie ponad 1,5 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haniś87 0 Napisano Listopad 22, 2010 Może sprobuj sie wybrac do endokrynologa może ona Ci pomoże ,lub też badnie nasienia.Nie załamuj się znam takich co 2lata sie starali o dzidiusia i udalo im się w koncu!!!własnie tym moim znajomym jakis dobry endykrynolog pomogl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haniś87 0 Napisano Listopad 22, 2010 Może sprobuj sie wybrac do endokrynologa może ona Ci pomoże ,lub też badnie nasienia.Nie załamuj się znam takich co 2lata sie starali o dzidiusia i udalo im się w koncu!!!własnie tym moim znajomym jakis dobry endykrynolog pomogl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach