Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakręcona2211

czemu on tak postępuje?

Polecane posty

Mam juz pierwszy raz za soba. Podczas stosunku miałam ogromny przeszywający ból. Później wystąpiło krwawienie. Poczułam że się nie sprawdziłam. Wstydziłam się tego, czułam że rozczarowałam swojego chłopaka. Straciłam ochotę na kochanie się z moim chłopakiem. W mojej psychice utworzyła się blokada oraz lęk przed tym bólem co wystąpił przy pierwszym razie. Po pewnym czasie powiedziałam chłopakowi że nie chce się z nim kochać na pewien czas. Chciałam pokonać ten strach. On jednak nie zrozumiał tego tak jak myślałam. On poczuł się odtrącony i oszukany przeze mnie. Teraz nasz związek rozpada się jak nie juz się rozpadł. Stwierdził że nie patrzy już na mnie jak na kobietę i ma mnie dosyć.

Gość niektóre z was to
idiota!!! ja byłam w podobnej sytuacji jak Twoja, ale mój chłopak (obecny mąż) zachował się znakomicie i nie miał mi niczego za złe.

Mój mnie już teraz o wszystko oskarża. Może powinnam odrazu mu powiedzieć że tak mam a nie zwlekać z tym jakiś czas. On uważa że to ja nie jestem fer do niego. A ja że on do mnie

Gość talking to the moon
masz chyba rację. Myślałam, że jednak on okaże się innym człowiekiem Jednak oni wszyscy są siebie warci, chociaż nie twierdzę że nie ma gdzieś jakiegoś jeszcze normalnego faceta.

Gość niektóre z was to
powiedz mu, że podczas współżycia odczuwałaś ból (pewnie sam widział krwawienie) i obawiasz się kolejnych zbliżeń. musisz wszystko mu wyjaśnić. wiesz to jest facet i jak nie wytłumaczysz dosłownie to sam się nie domyśli. jak będzie w porządku to zrozumie i będzie Cię wspierał. Ty poczujesz się kochana i szanowana, co za tym idzie kolejny seks powinien być coraz lepszy i będzie sprawiał wam przyjemność obojgu:)

Gość DEWDWDE
to z kim wy do łózka chodzicie?!??! chyba długo to go nie znalals, jak sie ludzie kochaja, troszcza o siebie to nie ma czegos takiego jak wstyd i jeszcze on nie umial sie zachowac i zwiazek się rozpada.. dorosnijcie a potem się bawcie w sex:O