Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Editha

ile może zarobić telemarketer?

Polecane posty

Gość Editha

jestem bez pracy i umowilam sie na rozmowe kwalifikacyjna do firmy telemarketingowej. Jestem ze slaska. Czy jest tu ktos kto pracuje w tej branzy i moze sie pochwalic ale realnie) zarobkami jako telemarketer? Prosze o pomoc. Dziekuje

Gość Maly Zielony Listeczek
Moja kolezanka zarabia 8-10tys ma minimalna + prowizje ale pracuje juz kilka lat w branzt

Gość Editha
wow, hmm a takie normalne, srednie zarobiki?

Gość Maly Zielony Listeczek
Nie mam pojecia. Pewnie zalezy od firmy. Ja sie w to nie laduje, bo nie mam talentu. Jak nie masz zdolnosci i checi do tej pracy, to dostaniesz minimum krajowe, a po paru miesiacach Cie zwolnia.

Gość Editha
dziekuje ci za info. A mnoze odezwie sie ktos kto pracuje w tej branzy???

Gość Ja pracowałam jako TM
i zarabialam minimum krajowe, to firma sprzedajaca posciele welniane, umawialismy na spotkania z Klientami. Pozniej pracowalam w firmie, gdzie najlepsi telemarketerzy mieli kilka tysiecy, tak ok. 7,8. Ale podstawa byla najnizsza krajowa. http://www.goldenline.pl/forum/225966/zarobki-telemarketera

ja pracuje w call center jednej z tv. zarobki hm... mam 5.5 netto na godzine, teraz mi stawka wzrosnie do 6.5 bo juz dlugo pracuje i wyrobie troche godzin. jesli pracuje te przymusowe 100h w miesiacu to systemu motywacyjnego mam ok 300-500zl + za godziny wyrobione 550zl. i studiuje dziennie :) inni konsultanci maja systemu motywacyjnego 1500zl nawet + godziny..ile tam wyrobia :)