Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolony łepulek

Byłam kochanką.

Polecane posty

Gość pierdolony łepulek

nie jestem niewinna, ale czuje że dałam sie wrobić i ogłupić. Kto chce mnie ocenić?

Gość to napisz reklamacje
ja się nie daje, sama uwodzę :D

Gość jestem kochanką
Ja jestem kochanką, ostrzegałąm jego, że jak sie dowie jego dziewczyna to będą kłopoty, ale on najwyraźniej sie nie przejął. Niewiem kiedy to się zakończy.

Gość ja też...
ja też jestem...i też nie wiem kiedy to sie skonczy...jego zona go sprawdza na kazdym kroku...;/

Gość życzę ci żebyś się
zesrała podczas stosunku, a on wykorkował na zawał.

Gość skończy się gdy
Małżonka się dowie i zrobi jemu i Tobie z zadu jesień średniowiecza, a razem z nią rodzinna banda i cała masa wiernych psiapsiółek...i zamienią Wasze życie w piekło...ta historia powtarza się 10000 razy i nie ma wyjątków...

Gość ja też...
ha ha ha...dziękuje :) ale nam to nie grozi ;D

Gość ja też...
watpie...bo on chce sie rozwiesc.

Gość skończy się gdy
A wiesz, że każdy tak mówi?

Gość ja też...
wiem...ale miedzy nami naprawde jest super...planujemy razem przyszlosc, a zona to pomylka. za wczesnie sie pobrali.

Gość anna-aniela
załóż se wątek i spierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! precz z tarotem!!!!!!!!!!!!!!

Gość skończy się gdy
A długo to trwa? W uniesieniu i emocjach zakochania każdy facet prawdopodobnie chce się rozwieść, potem procedury sądowe większość przerażają....nie oceniam Cię, wiesz co robisz, ale taka jest brutalna prawda, a Ty możesz potem strasznie cierpieć

Gość ja też...
hmm..juz jakieś 2 miesiace..widujemy sie prawie codziennie...od dawna nie uklada mu sie z zona...ale sa dzieci :( to dla nich z nia jest - z reszta jak kazdy facet - najwazniejsze dzieci.

Gość ja też...
nie chodzi o seks, naprawde. My dogadujemy sie swietnie,mamy podobne pasje, tematy...kiedy sie widujemy, wszystko zostaje za nami, cala ta szarosc i monotonnosc.

Gość skończy się gdy
No to kochana tym bardzie przygotuj się na lanie po dupie i złamanie serca...pewnie niejednego...

Gość to sobie go obrzydz,ze
jestes nastepna glupia pinda.

Gość ja też...
a czemu? to am byc z nia na sile? meczyc sie? mozna wychowywac dzieci osobno, sama jestemz rozbitej rodziny i ciesze sie, ze moi rodzice sie rozstali bo ta sytuacje dzieci widza, ze jest nie tak miedzy rodzicami.

Gość skończy się gdy
:D:D:D A to po jakiemu miało być??? Po polskiemu chyba! Do szkoły nieuku!!!!

Gość śledź w puszcze
pogratulować :classic_cool:

Gość życzę ci żebyś się
nie chodzi o seks, buhahahah, to na ci ten eunuch, znaczy sie impotent

Gość ja też...
kur.. wy nienormalni jestescie...a po jakiemu pisze? po chinsku?! a to trzeba od razu dawac dupy zeby sie dogadac z kims...chyba ty stosujesz taka metode bo pewnie cie nikt nie chce

Gość skończy się gdy
Chodzi mi oględnie o to, że mało który facet jest w stanie znieść presję otoczenia, gdy nowy związek wychodzi na jaw, a przyparty do muru np groźbami małżonki (że odbierze mu dzieci, że coś tam...) zazwyczaj ulega i wycofuje się. Nie mówię, że tak jest zawsze, ale licz się z tym lepiej, bo może dzięki temu będzie Ci łatwiej, ale jeżeli oboje naprawdę tego chcecie pomimo wszystko (podkreślam) to walcz!

co jej mowicie, ze ma walczyc.A o co ona ma walczyc, co to jest na wojnie .Chlop ma rodzine, wazne co Dla niego dzieci a idiotke ma do wyruchania. Przeciez jak by chcial to w te pedy by zaniosl wniosek rozwodowy do sadu , czyz nie?

Gość ja też...
dzięki... chociaż Ty mnie w pewien sposób rozumiesz...To wszystko jest chore, boję się tego zaangażowania, właśnie tego, że się dowie jego żona, ale z drugiej strony widze, że daje mu to, czego ona nie ma - wiele razy powtarza, że właśnie tego mu brakuje, że tego potrzebuje...To nie jest normalna sytuacja, ale ja Go kocham...ona z resztą też...:(

Gość ja też...
sory, ale jak to ujęłaś / ująłeś nie RUCHA MNIE. to jest skomplikowane, nie będe wdawała się w szczegóły tym bardziej w necie.

Gość jego zona wydaje Ci reszte
?

Gość ja też...
możecie po mnie jeździć ja i tak mam to szczerze mówiąc gdzieś:)

masz prawo miec to gdzies.Tylko za niedlugo nie zakladaj topiku , ze cierpisz. A co Ty mozesz innego dac niz zona? Ukradkowe spotkania, randki bez zadnyh problemow zyciowych , ktore normalnie w zyciu sa : A dupe masz taka jak kazda inna , wzdluz nie w poprzek. Za moment znudzi sie i ona , bo ciaglych fajerwerkow w dpie miec nie bedziesz. Jestes naiwna ale masz takowe prawo.