Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomello

Byla mojego chlopaka

Polecane posty

Gość Pomello

Chce sie komus wygadac, znow mam dola bo wlaczam facebooka a tu na glownych wiadomosciach znow komentarz mamy mojego chlopaka do statusu jego bylej. Czasami ja chce wykasowac z moich znajmoych zeby nie musiec tego ogladac. Moj chlopak mowi ze poprostu sa kolezankami, a mnie to rani. Byli ze soba 5 lat, nawet mieli sie pobrac. My jestesmy ponad rok ze soba. Chyba mam niska samoocene albo problem ze soba albo nie wiem:(

Gość niezbyt elegnacko postepuje
dopatrywalabym sie w tym sygnalow, ze woli byla od ciebie. ostatecznie byli ze soba wiele lat. madra kobieta wiedzialaby, ze w podobnej sytuacji, nalezy raczej zerwac konatakty z dziewczyna bo to nieczemu dobremu nie sluzy. ale widac brak jej klasy. nie przejmuj sie, ostatecznie to nie jej zdanie sie liczy tylko zdanie twojego chlopaka :)

Gość Pomello
tez tak mysle. Ze to tak wyglada, choc moj byly mowi ze ona mnie kocha bardzo i ze powiedziala ze ja jestem dla niej jak corka a o bylej tak nogdy nie powiedziala. I ze zawsze staje za mna, ale mnie to boli jak wchodze na fb i wisdze nowy komentarz do jej statusu lub do zdjecia, nie chce wchodzic juz na fb bo sie boje ze znow zlapie dola.

Gość jedno Ci powiem
mama mojego bylego rowniez do mnie pisze i dzwoni, ba nawet jego tata. Prawda jest taka, ze wciaz nei pogodzili sie z naszym rozstaniem, chca zebysmy byli razem i wcale tego nie kryja. Tak wiec zastanowilabym sie na Twoim miejscu co zrobic z tym fantem, jego mama niestety najprawdopodobniej nie przyjmuje do wiadomosci ze teraz ty jestes jego parnterka.