Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfeiolhgk;

faceci, foto dziewczyny do oceny...

Polecane posty

Gość cvfhbfgdfhxhdf
co ja mam oceniac jak mordy wcale nie widac tylko jedno oko, ktore i tak jest tak wymalowane ze nie widac jak naprawde wyglada:O] wiec nie podoba mi sie

Szejku -> dla mnie bycie normalnym to bycie sobą a nie udawanie kogoś kim się nie jest. siedzenie po kilka godzin przed lustrem i ozdabianie się nadmiernie kolczykami tylko po to aby pokazać "jakim to się nie jest jest" głupotą

Ale z czego wywnioskowales ze kazdy emo czy czlowiek nalezacy do jakiejs subkultury nie jest soba? Zauwaz ze przez ubior, zachowanie i wyglad pokazujemy jaka mamy osobowosc. Sam nie przepadam za dziecmi ktore nie rozumieja tego a mimo to ubieraja sie i co wiecej otwarcie mowia ze naleza do tej subkultury tak naprawde jej nie rozumiejac, ale jesli oni sa Twoim pryzmatem oceniania wszystkich "czlonkow" tejze grupy to naprawde jest to glupie i niesamowicie plytkie. To nie jest proba obrazy Cie za cos, a wyrazenie wlasnego zdania. Na ile wezmiesz to do siebie nie wiem.

Gość blabliblu
o boże, znowu ona....

Szejku -> dla większości tych dzieci emo to styl ubierania który z gotykiem ma wspólny tylko kolor a makijaż w tym stylu to już w ogóle jest śmieszny a i jeszcze większość takich emo to ludzie o słabych i miękkich charakterach. poza tym emo to nie chodzenie w ubraniach ala gotyk i makijaż tylko filozofia

Gusta sa rozne wiec koloru czy samego stylu ubioru oceniac nie chce. Zauwaz ze w spoleczenstwie kazdy niemal zawod ma okreslony styl ubioru. Do biura nie wejdziesz w pidzamie, a pracujac jako policiant nie bedziesz chodzil w krotkich spodenkach i koszulce hawajskiej - podobnie jest z subkulturami. Kazdy poprzez ubior wyraza do jakiej subkultury nalezy i jesli tak to do jakiej. Sprzyja to przeciez poznawaniu podobnych osob, bo po to takie grupy sa - aby jednoczyc. O slabe charaktery nie powinnismy tepic a im pomagac. Pamietaj ze wyznawanie teorii selekcji starozytnej sparty to miecz obosieczny - czy aby na pewno czujesz sie bezpieczny? ;)

Gość lauraa88
Myślałam, ze to pomalowany facet , w stylu emo-boy, czy coś. Przy bliższym przyjrzeniu przyznaję, że dziewczyna bez tapety byłaby dość normalna, ma duży nos i małe oczy, więc do ładnej jej daleko, ale nawet ok. Może ma fajny charakter:D