Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony Tomek

Dziewczyny mam problem . Pomóżcie

Polecane posty

Gość Zagubiony Tomek

Wiem że nikt nie lubi czytać długich wypocin więc napisze w skrócie . Mam bardzo dziwny problem . Otóż niedługo mam urodziny ale kilka dni temu dowiedziałem się że tata mojej dziewczyny zginął kilka lat temu właśnie w dzień moich urodzin . Wiem że imprezy odpadają ( tym bardziej że jest ona z bardzo religijnej rodziny i ceni sobie takie wartości ) no i teraz pytanie do was . Jak ja mam się zachować ? To dla mnie strasznie dziwne i jestem zagubiony . Nie wiem co mam robić i z góry dzięki za normalne w jakiś sposób pomocne komentarze . Jeśli ktoś ma pisać głupoty niech nie pisze wcale . Ja mam 19 a ona 18 lat

Gość Księżniczka 1000 i jednej nocy
Po prostu powiedz dziewczynie, ze niebawem sąTwoje urodziny, jednak wiesz, że dla niej to trudny dzień i chciałbys to uszanować. Spytaj czy ma jakiś pomysł na spedzenie tego dnia.

Gość Zagubiony Tomek
Tzn no ona doskonale o tym wie że mam urodziny . W ogóle nie wiem jak mam się zachowywać . To strasznie dziwne uczucie ale mimo wszystko dzięki za pomoc

Gość Księżniczka 1000 i jednej nocy
Rozumiem, że wie, ale zapytaj ją co w związką z zaistniałą sytuacją? Jak chciałaby spedzić ten dzień?

Gość Zagubiony Tomek
No jakoś spróbuje . Chociaż wiem że urodzin nie robię bo wszyscy by się bawili a ona by siedziała smutna to by mi się aż coś robiło . Mimo wszystko dziękuje księżniczko za pomoc ;) doceniam to . Jeśli kiedyś zobaczę że masz jakiś problem postaram Ci się pomóc . Jeszcze raz na prawdę wielkie dzięki

Gość Maly Zielony Listeczek
zrob impreze w inny dzien

Gość Zagubiony Tomek
No też mi się wydaje że to będzie najlepsze rozwiązanie