Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaaaaaaca23333aaa

Jak mam mu to wytłumaczyc :(:(:(:(

Polecane posty

Nie mam dla dziecka na ciuchy, a niedługo poród...tzn mam termin na styczen, ale skracająca się szyjka moze spowodowac ze urodze w kazdym momencie.. Moglibysmy miec gdyby mój mąz sprzedał Playstation, które jest warte ok 1000zł, ale nie zgadza się i wrecz krzyczy na mnie gdy o tym wspominam. Powiedział, ze to jego jedyna rozrywka. Nie widzi tego, ze ja sprzedałam prostownice, suszarke i nawet nie mam tuszu do rzęs bo odmówilam sobie tego zeby kupic cokolwiek dla malenstwa.. Jak mu przemówic do rozumu ?:(

Gość raspunkaaaa
wystaw na allegro i sprzedaj jak go nie będzie ciężko kapujących facetów najlepiej postawić przed faktem dokonanym

Gość kurcze - nie wiem, mam
powiedz ze ma pozyczyc 1000zl na ciuchy dla dziecka i pozniej splacic

Gość Karolllllllllol24
Zawsze możesz sobie wyobrazić, że sama chciałaś mieć dziecko z tym człowiekiem i przypomnij sobie ilu wartościowych gościu wcześniej olałaś. Szkoda mi waszego maleństwa, a Ty mówisz o prostownicy... dziwię się, że takie prostaki w ogóle mogą się rozmnażać... tylko to umiecie. Miłego życia!

Gość no dobrze, zalozmy
ze srzeda to za tysiac zlotych, ale co dalej? dziecko rosnie, a inne rzeczy - opata za prad, bo duzo tego idzie przy dziecku i wiele innych? ile macie lat? i co to w ogole za facet?

Gość raspunkaaaa
i powiedz mu że teraz będzie miał inną rozrywkę która pcha się już na świat

Nie jest warta tyle 3miesieczna konsola z najnowszymi grami na 2011????? wątpie :) Ja powiedziałam, ze jutro jade kupic za reszte wypłaty ubranek a w jego interesie jest to, aby miec kase do konca miesiaca na zycie to powiedział, ze pójdzie do mamy zjesc

Gość ciotka__klotka
powiedz, żeby zastawił w lombardzie a jak dostaniecie becikowe to się odkupi oczywiście, żartuję

Mamy pieniadze na zycie na normalnych warunkach, zazwyczaj ludzie kupują w ostatnich miesiacach wyprawke wiec my tez to zostawilismy na ost chwile, a tu sie okazuje, ze poród moze nastapic w kazdym momencie, a wózek, łozeczko, ubranka, kosmetyki itd kosztuje nie?:)

Niestety nie moge sobie wyobrazic ile olałam facetów wartosciowych bo to mój pierwszy, za którego wyszłam i z którym bede miec dziecko

Gość no dobrze, zalozmy
gowniarz z tego faceta. ech dzieci robia dzieci przykre to

Dorosly, a zachowuje sie totalnie jak gówniarz!

Gość no dobrze, zalozmy
sama tego gowniarza wybralas. gdzie mials oczy? w pizdzie? tak Ci sie rwalo do oltarza? wszystko, zeby miec chlopa? bylo go poznac lepiej przed slubem, a nie teraz plakac, ze na ubrania nie masz i ze chlop bedzie stolowac sie u mamusi, a Ty w ciazy bedziesz jesc kwiatki z parapetu z glodu.

Dziewczyno mamy po 25 lat, mieszkalismy przed ślubem 2 lata wiec poznałam go, ale dziecka na próbe nie da się zrobic, aby poznac partnera

Gość no dobrze, zalozmy
facet 25 lat to niestety dziecko jeszcze. ledwo mu platy czolowe dojrzaly do reszty mozgu, chociaz wyglada na to, ze jeszcze nie dojrzaly jednak. widocznie na wiele rzeczy przymykalas oczy albo myslalas, ze po slubie sie zmieni. zreszta nie wiem co myslals. rezultat jest taki, ze Twoj mąż dzieckiem, a Ty sprzedajesz suszarke do wlosow, ktora bardzo by Ci sie przydala jak juz bedzie dziecko, uwierz mi.

Gość no dobrze, zalozmy
a jak bedziesz na macierzynskim, to kto bedzie placic na zycie? maż, kory odwroci sie dupa do konsoli, a do mamusi na obiadki pojdzie? potrzasnij chlopem troche.

Własnie nie wiem jakich słow uzyc, aby nim potrząsnac...

Gość no dobrze, zalozmy
a do tej pory jak bylo miedzy wami? slub z powodu dziecka? byl odpowiedzialny zawsze za to co robi?

Nie nie, ślub był rok temu. Nigdy nie było miedzy nami kłotni, zawsze bylismy blisko. On kochany i troskliwy, nie musialam go niańczyc,potrafił sam zadbac o siebie.. Gdy wracałam z pracy zawsze miałam gotowa kolacje na stole, idealny porządek w domu. Byłabym zadowolona, ze zamiast siedziec z kolegami na piwie w pubie to wolał zostac w domu i pograc na kompie, a teraz urodziła sie w nim miłosc do tej dennej gry playstation :/

Gość no dobrze, zalozmy
no to musisz porozmawiac z nim na spokojnie, bo krzykiem nic nie zyskasz, a tylko stracisz. na poczatku nie mow o tych ciuchach, tylko o Was, o tym, czy jest szczesliwy, ze bedzi ojcem i takie tam.

Własnie rozmawiałam z nim juz setki razy bo raczej nieuznaje kłotni, ale zawsze stanie na tym, ze skad ma wziac,a swojej jedynej rozrywki nie sprzeda. Uzywałam wielu argumentów i na prozno. Widac ze jest szczesliwy, ze bedzie miał dziecko, dba o mnie, nie pozwala mi nic robic, aby szyjka sie jeszcze bardziej nie skrócila, ale powtarzam mu, ze nerwy teraz bardziej mi szkoda to powiedział,ze po co sie denerwuje i tyle z rozmowy

Gość no dobrze, zalozmy
no to moze nie martw sie rzeczywiscie, jak sie dziecko urodzi, to sam bedzie musial latac za tym:) i tak mu powiedz - kochanie, juz si enie denrwuje, rozumiem, ze wszystko zaltawiasz sam, kiedy dziecko sie urodzi. dziekuje. kocham Cie, wiem , ze moge liczyc na Ciebie.

Wiem, ze on tego nie załalatwi, a jesli mu to zostawie to pobiegnie do mamusi, która uwaza, ze przeciez nie ma zadnych wydatkow. Mozna kupic wszystkiego po 2 sztuki i po sprawie :) Nie tego pragnęłam dla swojej córeczki

Gość no dobrze, zalozmy
ok, niech leci do mamusi. nie poczuje sie, ze tez cos musi zrobic. a jak kupia po dwie sztuki, to bedzie prac non stop te dwie sztuki, az mu zbrzydnie i pojdzie do sklepu po nowe.

Ale sama rozumiesz, ze tu chodzi o moje dziecko, a nie o zabawe w kotka i myszke i wiem, ze tyle nie wystarczy, a prac i tak ja bede musiala bo on bedzie chodizł do pracy, a przede mna macierzynski więc wszystko spadnie na mnie

Gość no dobrze, zalozmy
on sie nie martwi, to Ty tez odpusc sobie. moze tak bedzie lepiej dla zdrowia. jak urodzisz, bedzie sie martwic