Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co moze byc powodem

20 lat i brak miesiaczki

Polecane posty

Gość co moze byc powodem

Co może być tego powodem, że ma się 20lat i jeszcze się nie dostało miesiączki?baa-nawet piersi nie zaczęły rosnąć:-( powinno się pojść chyba do lekarza-jak tak to jakiego?

Gość co moze byc powodem
za to urosły mi duze dorodne jaja

Gość asdfghjkldfghjk
do laryngologa poprosić o skierowanie do onkologa

żartujesz, prawda? powiedz, że żartujesz! albo chociaż że jesteś upośledzona umysłowo...

Gość jtyi67u
chwila, chcesz powiedziec ze nigdy....? masz 20 lat i dopiero teraz idziesz? ja bym juz poszla gdzies z 3 lata temu:O

Gość Dorcia1996
idź do ginekologa, to nie jest normalne, może zaburzenia hormonalne

jeśli to nie prowo , a sądzę ,że nie .. bo takie rzeczy się zdarzają .. To idź do gina koniecznie , możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne ! :O

Gość co moze byc powodem
nie zartuje, tu nie chodzi o mnie-tylko o moja kolezanke... dajcie sobie spokoj z tymi glupimi podszywami-naprawde nie macie nic do roboty?tylko sie podzywac pod kogos?:o

Gość powinna puścić oko
będziesz żyła 320 lat, bo wszystko u ciebie opóźnione

Gość co moze byc powodem
ja ja probuje namowic-zwierzyla sie tylko mi, zeby poszla do lekarza, ale ona mowi, ze problemu nie widzi, bo nosi push upy i nie musi sie martwic o podpaski, wiec do lekarza isc nie chce

"powinno się pojść chyba do lekarza" chyba???? u lekarza to ona powinna być już dobrych parę lat temu "-jak tak to jakiego?" - naprawdę nie wiesz czy się zajmuje jaki lekarz? nie słyszałaś o ginekologu, endokrynologu?? zresztą, w tym przypadku odpowiedź brzmi: do jakiegokolwiek ok, jeśli nie jest to prowokacja i przyjmiemy że rzeczywiście chodzi o 20 - letnią koleżankę, to napisz proszę ile Ty masz lat. 12?

Gość co moze byc powodem
no pewnie, ze wiem od czego jest taki lekarz, po prostu zle sformulowalam pytanie-jej do rodzinnego nawet ciezko pojsc a co dopiero do ginekologa, moze w tym przypadku by tylko rodzinny starczyl