Ja Nowa Ja 0 Napisano Listopad 18, 2010 Witam. Mam takie pytanko... Bardzo lubię pływać i korzystać z innych dobrodziejstw typu sauna, jacuzzi. Staramy się z mężem o dziecko... Czy gdyby okazał się, że w tym miesiącu doszło do zapłodnienia taki sposób relaksu mógłby źle wpłynąć na płód... Proszę o podpowiedź bardziej doświadczone osoby;) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 19, 2010 Nie ma to żadnego wpływu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beti_82 0 Napisano Listopad 19, 2010 O ile dobrze zrozumiałam.... Basen nie groźny, z sauny lepiej zrezygnować...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prinzesska28 0 Napisano Listopad 19, 2010 Ja tez odradzam saune ale basen jak najbardziej, odpreza jestes w ruchu a to w ciazy wazne-pod warunkiem ze nie masz plamien np... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beti_82 0 Napisano Listopad 20, 2010 Dziękuję za odpowiedzi... Pewnie i tak tym razem się nie udało ale lepiej dmuchać na zimne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach