Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefankamajkaniefanka

ale mam dziś zdechły humor...

Polecane posty

Bopowiem wam uświadamiam sobie własnie, że przegrałam nie tylko ze starą, zezowatą i chorą umysłowo spitą babą w pracy za granicą, ale też z 30 letnią kłamczynią rózniweż spitą. Ani jedna ani dryga słowa w obcnym języku - zwłaszcza w języku kraju, gdzie byłam, ale przegrałam ja. Nie mogę w to uwierzyć. No dobrze - gdyby tam były na takich zasadach jak ja. Ale siedzą tam 10 rok! Normalnie chyba dostanę do głowy co za mafia :( I jak tu nie słuchać Majkela Dżeksona przy takich zerach chorych na łeb. Ale wiecie - dzięki nim postanowiłam coś osiągnąć - naprawdę. Bo miałam wszystko w zadku już, ale w takim razie , żeby im doawalić - tym spitym świniom polskim i ichnim - postanowiłam coś osiągnąć jeszcze. Nie wiem co - coś. Cokolwiek. Bo nienawidzę wódki - przez wódkę przepadłam 10 lat temu. Może teraz bez wódki coś osiągnę jak się wezmę w garść. Jak uważacie? Choć mam to kompletnie w czterech literach bo mam już swoje lata. Ale przydałoby się deklom i głupom dowalić. Bo ...mam swoje zdanie o nich od chwili gdy ich ujrzałam przy szklaneczce czegoś mocniejszego... :( Tyle w sumie. ? :(

Bo wiecie - ja przepadłam przez alkohol i alkoholizm w życiu. Naprawdę. Tego nikt nie rozumiał czemu to sie stało, ja dostałam depresji. Nie pierwszej w życiu. Bo miałam zniszczone życie. Jeszcze go nie zaczęłam a już miałam zniszczone. Wiecie - w tej chwili - możecie się śmiać, ale myślę o wszystkich tych dzieciach, które jeszcze się nie urodziły, a już mają zniszczone życie - przez pijące matki. Tyle kobiet widziałam już młodych, spitych - a co może być dalej. Może nie mój problem, ale alkohol odbiera zdrowy rozsądek, rozum, trzeźwy osąd. Człowiek staje się tym, czym jest jego wyobraźnia - niektórzy są jedną wielką iluzją - jeśli mają trochę więcej wyobraźni niż inni. całość mnie przeraża. To HORROR. Alkohol to horror - może teraz będę wzywać całą kafeterię do trzeźwości? Nadchodzi Adwent. Zrzeknijcie się alkoholu. Zróbcie coś dla Polski i Polaków jesli jesteście patriotami (ja nie jestem patriotką) . Tyle chyba możecie. Pomyślcie o tych wszystkich tragediach, do których doprowadziło pijaństwo. Ja też jestem ofiarą pijaństwa polskiego już - w pracy w Polsce za granicą, w domu. Wszędzie alkohol. TO STRASZNE. Nie dajcie się iluzji. Bądxcie trzeźwi. Do życia trzeba wiele siły - alkohol to siła iluzjonistyczna. Nie pijcie ludzie!!! Alkohol to morderca. :(