Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Czego ona oczekuje ode mnie?

Polecane posty

Gość Zoom1

Od kilku tygodni kręce z pewną dziewczyną. Były już dwie randki...wydaje mi sie że udane bo każda kończyła sie długim pocałunkiem na dobranoc. Wydaje mi sie że ona leciała na mnie bo sama chciała sie spotkać. Teraz kiedy to ja ją chciałem zaprosić ona ciągle odmawia...mówi że nie da rady teraz... nie widzieliśmy sie już z 2 tygodnie. Chciałem juz zakończyć te znajomosć, ale ona codziennie do mnnie pisze...np jak minął dzień itp...po co to robi...

Gość pozdroooowo
to ze laska chciala sie z toba spotkac uwazasz ze na ciebie leci????????????????????? buhahahahahahha co z toba jest człowieku?

Gość lolllll
:-D

Gość hehe :D
Moze laska czula sie samotna, stad te proby umawiania sie z Toba? A teraz poznala kogos innego, bardziej ciekawego w jej mniemaniu i Cie unika. A te esy, to tylko tak z nudow. Predzej, czy pozniej kopnie Cie w tylek. Jak sie nie chce spotykac w tej chwili, sciemnia cos, to zlej ja cieplym moczem i niczego nie zaluj. Chyba nie chcesz zostac jej przyjacielem na posylki?

Gość Monika dziewczyna ra...
A mnie sie wydaje, ze ona udaje niedostepna, abys o nia powalczyl. Chce zobaczyc, czy naparwde Ci na niej zalezy. Taka kobieca gierka psychologiczna.

Gość Zoom1
Aha. Dziękuję. W takim razie sobie podaruję. NIe znoszę gierek