Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwaga laski - promocja!

Uwaga, uwaga! W Lidlu są tanie fajne ciuchy dla niemowląt!

Polecane posty

Są też kozaki dla większych dzieci 40 zł i ciuchy dla starszaków.

A te zestawy są jak teraz doczytałam bardzo szczodre po w takiej paczce za 18 zł jest aż tyle rzeczy: * 2 szt. body * bluzka * piżamka * 2 szt. śliniaków * 2 pary rajstop * 4 pary skarpet

Gość mama sama w domu...
ale niestety rózowe

Kombinezony są różne, kozaki również różne - także chłopięce. Odzież dla większych dzieci też różna, nie tylko różowa. Tylko te zestawy niemowlęce faktycznie różowe, ale może w sklepie są i inne. Nie byłam w sklepie więc nie wiem. Teraz przez przypadek zobaczyłam ofertę na str. internetowej więc się podzieliłam info.

Gość 2mama2
NIE PODNIECAJ SIĘ! Mam gazetkę z lidla w domu i tam jest napisane: Odzież niemowlęca DO WYBORU 2pary śliniaków 2pary rajstop 2 szt body itd

To jest jedno opakowanie! Cena jest za cały zestaw. A do wyboru tylko motyw: Minnie albo Kubuś. Masz na zdjęciu! Dobrze się wczytaj i nie bądź taka chamska kobieto, bo na drugi raz będę was miała gdzieś i nic nie powiem, a tak to może ktoś skorzysta, bo tu wielu ludziom się nie przelewa w domach.

Zresztą jak kombinezon kosztuje 50 zł to logiczne że 1 bluzka nie będzie kosztowała 18 zł. Rusz głową.

Zresztą nie wiem, nie będę się sprzeczać. Najlepiej pojechać i sprawdzić samemu. Ręki sobie nie dam uciąć, ale z opisu tak właśnie wynika. Dobranoc.

Gość 2mama2
Przepraszam jeśli Cię uraziłam nie chciałam być chamska. ale myślę, że to ja mam rację. Wiele razy korzystałam juz z promocji podawanych tutaj. Nie chciałam żebyś tak to odebrała, raczej napisałam to z uśmiechem. Jeszcze raz przepraszam za styl, bo z ta promocją to jednak Ty się mylisz. Miłego wieczoru.

Gdzie jest napisane do wyboru? W tej internetowej nie. Tylko lista i cena za opakowanie + zdjęcie. Nie wiem. Jeśli nawet to kombinezony i buty są zajebiście tanie. Nie ma za co. :o Na drugi raz nic nie wkleję, bo tu kupa frustratów siedzi. Jest okazja coś taniej kupić to się ludzie cieszcie, żeby potem nie było tematów z prośbami o paczki.

Ja nie mam papierowej. Przecież napisałam, że teraz zauważyłam tę promocję w internetowej. Zresztą whatever. Dobranoc.

Gość 2mama2
Wiem, że chciałaś dobrze i fajnie że są takie osoby jak Ty, bo jak już wczesniej napisałam kilka razy skorzystałam dzięki właśnie takim ludziom jak Ty. Po prostu styl był jak sie okazuje nie na miejscu. Chciałam sprostować, zrobiłam to w mało "szarmanckim" stylu. Ale naprawdę doceniam, jeśli ktoś z dobrego serca pomaga ludziom, bo niestety nie często to się zdarza.pa

Gość PROMOCJA W ROSSMANNIE
te kombinezony sa faktycznie fajne, szczegolnie ten rozowy i brazowy z lisem. z butow podobaja mi sie te czerwone i z reniferem. poza tym dresy sa fajne, te dla starszych dziewczynek. tez mi sie wydaje ze ubranka dla niemowlat sa w cenie 18,- za wybrana rzecz a nie za calosc, ale nadal tanio, np rajtki sie oplaca kupic. zreszta ladne sa, szczegolnie te z myszka mickey ja chcialam jeszcze przy okazji dorzucic promocje z rossmanna!!!! - duzy plyn nivea baby 500 ml za 14 zl (przeceniony o cale 5 zl! z 19,-) - duze mleczko nivea 500 ml tez o 5 zl taniej (cena jak wyzej, 14 zl) - pieluchy babydream premium po 20 zl kazdy rozmiar

Gość LASKA STUKNIJ SIE W GŁOWE
jak moglas wogole pomyslec ze za caly komplet 18 zł,pomysl,2 pary fajnych rajstop i pizamka sumę dają a co dopiero reszta,ze tez tacy naiwniacy istnieją!

nie wiem jak jest tym razem ale kupowałam juz w lidl i cany mieli naprawde świetne .... i jakośc ok. jak chodzi o niemowlece ciuchy ... w tamtymroku byly śpiworki b. tanie i kupilam małej bylam zadowolona i kocyki :) nic sie z tym nie działo :)

Gość bukaa
Ale żeby kupic coś w lidlu z promocji, to trzeba przyjść wcześnie rano. Kilka razy byłam w dniu rozpoczęcia ale dopiero po pracy i juz nic nie było.

Zanim poszłam zadzwoniła siostra i mnie ostrzegła, zeby nie isc. Mozna sobie wybrac za tą cene albo 2 body, albo 1 pizamke, albo bluzke i 2 pary skarpetek :) Napisze na tej stronce do włascicieli, zeby pisali jasno informacje co i za ile jest!:/

Gość .........agawa
No ej, ale kombinezony są naprawdę w porządku, dresy, buty, piżamy dla dużych dzieci (szczególnie dla dziewuszek). Nie czepiajcie się jej, bo dobrze że o tym napisała. Miała prawo nie zrozumieć, bo informacja na stronie była niejasna. Ale inne rzeczy są jasno opisane i wyraźnie się opłacają. Za promocje z Rossmanna też dziękujemy! :) 500 ml to dużo. Opłaca się.

Gość .........agawa
I nie muszą być. Po co? Przecież mają tzw zakładki, które się rozciągają-rozkładają na całą szerokość ramion tak, że nie jedna a i dwie głowy przez nie przeciśniesz. Ten sam system stosuje Mothercare i wiele innych marek. Nie widzę problemu.

Gość .........agawa
No może z tymi dwiema głowami przesadziłam. :P Ale luzu jest sporo, także głowa nie musi się przez nic na siłę przeciskać. :)

Gość .........agawa
Na to samo wychodzi szerokością. A nawet te są szersze, bo z obu stron ramion masz luz, a nie tylko z jednej tam gdzie guziki. I nie musisz niczego rozpinać ani zapinać. Co kto woli.

Gość .........agawa
A najwygodniejsze to są koperty. :)

Gość guziczki sa dla ofermowatych
matek bo dziecku wygodniej jest bez zadnych guziczkow. Angellss ty jestes do niczego, nawet na matke sie nie nadajesz :P

Gość .........agawa
Kto to jest Angellss?