Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grita

Duża prośba - nie krytykujcie i nie śmiejcie się!

Polecane posty

Hej:) Czy któraś z Was ma może zdjęcie usg z 4-5 tygodnia ciąży? Wiem, wiem głupie pytanie... Jestem fotografem i robię album dla mojego taty.. Nie mam zdjęć ani z pierwszych lat ani z okresu ciąży mojej mamy a wiem ze właśnie tyle już miałam jak się dowiedzieli o mnie. Czy któraś z Was dziwnym trafem nie potrzebuje tego jednego zdjęcia albo o dziwo ma ich kilka? Przepraszam jeśli kogoś uraziłam swoją prośba.

Gość a czemu brak Ci odwagi?
Jakbys byla fotografem tobys wiedziala ze nie potrzeba nowego zdjecia tylko mozna je powielic. Chcesz faceta przerazic?

Gość hahahahahh
jasneee...w 4 tygodniu to jedyne zdjęcie jakie mi przychodzi do glowy to zdjecie testu ciazowego z pozytywnym wynikiem:D zdjecie usg z 4-5 tygodnia??? chyba zwariowalas:O znajdz obie w google grafice zdjecie usg z macica , wyjdzie na to samo:O

Gdybym chciala faceta przestraszyc to bylabym desperatka. Mój tata rozstal sie z moja mama wieki temu i chcialam mu taki prezent zrobic. Tak moge je powielic ale najpierw musze miec z czego...poza tym takie zdjecie nie jest na zwyklym papierze fotograficznym.

Wy jako matki na pewno wiecie jaką przyjemność sprawi to mojemu tacie jak otworzy pod swoja choinka album a tam cos co przypomni mu dzien w ktorym sie o mnie dowiedzial !

Nie jestem pedofilem. Każdej z was moge przeslac skan swojej legitymacji studenckiej czy dowodu.

wezcie wy sie baby ogarnijcie :O ja pierd.......:O nie wiem jaki pedofil podnieca sie zdjęciem plodu :O miesięcznego plodu!!!!!!! k...na tej kafe to az slabo sie robi od niektorych komentarzy, ja bym ci chcetnie przyslala,bo i tak, twarzy nikt by nie rozpoznal, ale nie bylam w ciązy :O

Gość madziaraaaaa1231231234
no ale, co chcesz mu dac zdjecie jakiegos dziecka-plodu i oklamac, ze to ty???

Gość czwarty tydzień???????
dziewczyno nikt nie robi wtedy zdjęć!!!! to czas na test a nie zdjęcie z usg. coś mi tu śmierdzi!:) ja miałam robione usg bardzo wcześnie bo w 4 tygodniu i lekarka nie mogła niczego potwierdzić. dopiero usg w 6/7 tygodniu ciąży dało pewność. jak chcesz wkręcić faceta to kiepską ściemę wymyśliłaś. trzeba było najpierw się zoriętować.

Nie zamierzam mu mowic ze to ja tylko pobudzic wspomnienia ..jak to fajnie bylo sie dowiedziec ze mu sie wymarzona coreczka urodzi.. a na dalszych stronach chce wkleic zdjecia swoje jak bylam juz 3 latkiem,,,,no i rysunki z okresu jak bylam mala i takie pierdoly.. Wyjechal kilka tygodni temu za granice i chce by te wspomnienia nie uciekly mu przez jego kolejne nowe zycie.

Ja mam zdjecie z tego momentu ciazy pecherzyk.A ty sie doucz co to jest-ZORIĘTOWAĆ :O -ZORIENTOWAC chyba:O:O:O

Skad ja mam niby wiedziec jak i kiedy sie robi usg jak nigdy w ciazy nie bylam. Mam tylko informacje ze w tym okresie sie dowiedzieli. Ja nawet nie wiem czy usg bylo wtedy takie popularne..

Nie rozumiem Was. Najezdzacie na mnie jakby każdy człowiek wiedział jak to jest być w ciąży. Jestem kreatywna i wymyśliłam prezent dla taty który będzie oryginalny. Oczywiście rozumiem że to dla Was jakieś szarlataństwo z mojej strony czy inny obłęd tak?

więc twierdzisz, że ponad 20 lat temu usg wykrywało ciąże na 100% w 4 tygodniu, i że każda kobieta której miesiączka spóźniła się przez 2 dni mogła od ręki takie badanie wykonać. cholercia szkoda, że teraz lekarze nie mają takpewnego sprzętu....

Gość po pierwsze po co twaojemu
tacie zdjecie cudzego dzicka Po drugie - nie robilo sie wtedy w Polsce USG ( moze wyjatkowo, jak byla wielka potrzeba) nikt nie wiedzial, co sie urodzi do ostatniej chwili, wiec ojciec tylko sie takim zdjeciem zdziwi. Odradzam.

dokładnie!

no kropka taka wieksza pecherzyk ma kilka mm w 5+5tc widac bylo zarys zarodka to byla kropka miala ze 2 mm:)wiesz tak mysle sobie ze byloby lepiej gdybys kreatywnie to narysowala wtedy nie byloby sciemy:)wzor sobie wydrukujesz i bedzie oki:)

Gość thaisse80
Ja w 4 tc to nawet o ciazy nie wiedzialam. pierwsze usg mam z 8 tc gdzie widac dzieciatko i serce.

Właśnie! Moge to narysować Kurcze nie wiem czemu mi to przez myśl nie przeszło! Houseof pain - jesteś wielka. Trzymaj kciuki bo nie bardzo wierze w swoj talent rysownika:D

Gość ja mam takie zdjęcie ale
tam jeszcze nic nie widać, tylko pęcherzyk :) 5,5 tygodnia od zapłodnienia

jesli moge doradzic zrob to atramentem albo weglem bedzie naprawde ladnie a Tato bedzie sie cieszyl ze wlozylas w to serce:)fajnie miec tate moj umarl jak mialam dwa lata...

Gość ja mam takie zdjęcie ale
Powodzenia Autorko, super pomysł z tym albumem :)

A właśnie węgiel można jakoś utrwalić by się nie rozmazał? Kiedyś na zajęciach próbowałam się bawić węglem ale efekt był taki że sie porozmazywało jak ktoś paluchem dotknął.. Może później to lakierem do włosów spryskać?

Można lakierem. A może kredkami, humorystycznie? Pęcherzyk z oczkami i uśmiechem :)

Gość ble ble ble ble ble ble ble bl
piszcie sobie w google "rozstępy po ciąży" kliknijcie na grafike i zobaczcie pierwsze zdjęcie...

houseofpain mam pytanie a 5,5 tydzien od zapłodnienia to nie jest przypadkiem 7 tydzien ciąży?? a nie 4??