Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuzulaaa

Moja kobiecosc

Polecane posty

Mam takie pytanie. Mam 25 lat i jakis czas temu spotykalam sie z chlopakiem i on dwa razy probowal wymusic na mnie sex i za drugim razem dotkna mojej blony a że mnie zabolalo to ja ucieklam i polecialo troche krwi, bardzo malutko on mi tylko czubkiem penisa dotkna blony i nawet nie udalo sie mu jego penisa wsadzic. Po obserwacji swego ciala zauwazylam ze w blonie byla mala dziurka nadszarpnieta, ktora po jakims czasie sie zagoila, a teraz mam jakies manie psychiczne boje sie czy mam ta blone czy nie, ale sama by mi nie zniknela prawda?? Ja bardzo szanuje swoja kobiecosc i nie chce oddac jej byle jakiemu szmatlawcowi, chce zeby facet docenil ze sie szanuje wtedy odda mi z milosci caly swiat, dlatego nigdy nie pozwolilam dotknac sie zadnemu facetowi, a od tego faceta ucieklam i odrazu zerwalam kontakt okazal sie jak wielu innych facetow zboczencem. P.S Mam tez strasznie bolesne miesiaczki i nnawet rez nei zemdlalam jak byl upal. Boli mnie wysztko i mam biegunke, a wygladam blada i zielona. Moze udac sie do ginekologa i powiedziec ze mam bolesne miesiaczki i chce sprawdzic czy mam blone co Wy na to ??Prosze pomozcie mi.

Gość singapurkaaa
ile ile masz lat? bo chyba cos zle przeczytałam

Nie zaden zart poprostu kolejny facet chcial mnie zgwalcic i chce wiedziec czy nic mi swinia ze zrobil udalo mi sie uciec w pore i tyle czy nie mozna zadac juz jakiegos pytania??

Gość aleeeeeeeeeee
ile ty masz lat??

Gość aleeeeeeeeeee
25 lat. przepraszam w szoku jestem więc mi umknęło. troszkę infantylnie jak na ten wiek.

Gość aleeeeeeeeeee
jak facet raz chciał cie do czegoś zmusić to po co się z nim jeszcze raz spotkałaś?? nie rozumiem

Gość allleż allleż
Tia, jasne... chcesz komuś nr gg zaspamować chyba

nie bede z wami gadac bo widze jaka macie kulture nie spodziewalam sie ze koles drugi raz bedzie probowal zgwalcic myslalam ze skoro przepraszal to szczerze zalowal. Widac jaka macie kulture i poszanowanie dla czlowieka az rece opadaja zenada:(