Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ganz neues Leben

Musze odejsc..

Polecane posty

Gość Ganz neues Leben

Chce odejsc od meza. Moj maz pracuje,ale pije,jak pije jest agresywny,dzisiaj mnie uderzyl,przy coreczce(ma 21 miesiecy),ktora strasznie plakala. Chce odejsc,dostaje pieniadze za to,ze jestem z nia w domu(mieszkamy za granica),jak odejde dalej bede dostawac,mam pomoc rodziny,ale boje sie odebrania dziecku ojca,samotnosci.Jednoczesnie wiem,ze odejsc musze,zanim mnie pobije,zabije moze. Dajcie mi sily..

Gość Fiutek456
Geh zur polizei. In Deutschland droht ihm eine Gefngisstrafe ber 5 Jahre.

Gość smerffuska
Sciskam Cie mocno :)

Gość Ganz neues Leben
^Wiem co mu grozi.Mam mozliwosc odejsc za dwa tygodnie.Chce oidejsc,powiedzialam juz swojej rodzinie,zeby mi nie przyszlo mi do glowy zmieknac.. Dziekuje.

Gość Ganz neues Leben
Przepraszam za ten belkot,roztrzesiona jestem.

Gość johny ogarniety zadza.
ja bym nigdy mojej ewy nie uderzyl

Gość Ganz neues Leben
No wlasnie,ja tez mysle,ze musze ja chroni przed tym debilem.A mialo byc tak pieknie..

Gość justyna aa
powiadom Jugendheim oni ci dalej poradzą

Autorko jaki ojciec prawdziwy ojciec nie bije mamy tym bardziej,ze dziecko patrzy lepiej bez ojca niż ojca alkoholika i to jeszcze agresywnego nie rób tego dziecku i zostaw go w huj twoje dziecko będzie szczęśliwsze z tobą niż z ojcem pijakiem

Gość Ganz neues Leben
Po co Jugendheim?Ja nie potrzebuje porady jak sobe dac rade dalej,wiem to,mieszkam tu od dziecka.Ale dzieki za dobre chcei.

Gość Ganz neues Leben
Wiem,ze bedzie szczesliwsza tylko ze mna niz z ojcem-agresorem,wlasnie takich wpisow potrzebuje.Takich,ze dam rade,ze bedzie dobrze.Dziekuje.

Gość Ganz neues Leben
Boje sie,mam poczucie porazki,bo to moje drugie malzenstwo..A tak naprawde jakby mnie ktos przeniosl w czasie do momentu,kiedy juz bedziemy same w nowym miejscu,tylko we dwie..bylabym najszczesliwsza na swiecie.Z miloscia to nie ma nic wspolnego,prawda?

Gość Fiutek456
Też mieszkam w Niemczech, za takie czyny grozi mu więżenie powyżej 5 lat. Idż do policji, to go zaraz weżmą w kajdanki!

Gość justyna aa
ty też nie chlej:O

Gość justyna aa
Fiuciu ona jest najebana jak kukuła:O przeczytaj jej wpisy:O

Gość Ganz neues Leben
No dzieki,ze tak fajnie mnie oceniacie:o Zreszta wszystko jedno,jestescie tylko obcymi ludzmi,ktorzy nudza sie przed kompem w czwartkowa noc. Fiutek-ja wiem,ale nie chce tak tego rozegrac,chce tylko,zeby ktos mi dal sily ,kopa jakiegos do odejscia,wiekszego kopa niz jest mi dac w stanie ta sytuacja.

Gość Ganz neues Leben
A ty justyna co?Od roku w De i tylko Arbeitsamt i Jugendamt we lbie ci sie kolacze?

Gość justyna aa
tak samo jak ty jestem w czwartkowy wieczór:P ja system RFN mam za sobą :) powtarzam system RFN:) jestem internautką tylko tyle;) jak miałam dziecko w twoim wieku to nie miałam czasu na fora:P