Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comyślicie

Co myślicie o tej kandydatce? Ma szanse?

Polecane posty

Gość comyślicie

http://www.facebook.com/pages/Magdalena-Juchnowicz-nietuzinkowa-kandydatka-do-Rady-Miasta-Bialegostoku/108436369225847#!/pages/Magdalena-Juchnowicz-nietuzinkowa-kandydatka-do-Rady-Miasta-Bialegostoku/108436369225847?v=info Tak siebie prezentuje: "Kandydatka o kobiecej wrażliwości i męskiej sile działania Masz już dosyć kolejnych nudnych kampanii wyborczych, kandydatów bez wyobraźni i polotu, składających obietnice, w które i tak nikt już nie wierzy? Oto moje skromne rozwiązanie: nie obiecuję wam gór złota, życia jak w Madrycie, naprawy wszelkiego zła. Obiecuję wam jedno słuchać. Słuchać was, ludzi, którzy zdecydowali się oddać na mnie głos. Rozmawiać o waszych potrzebach i marzeniach. I walczyć. Do skutku. Mam naturę buntownika, tak więc z pasją zajmuję się rozbijaniem urzędniczego betonu i walką z leniwymi decydentami, dla których sformułowanie „nie da się stanowi kluczowe uzasadnienie wszelkich poczynań. A w rzeczy niemożliwe po prostu nie wierzę Swoją kampanię wyborczą prowadzę jedynie przez Internet, poświęcając na to swój czas, a nie wasze podatki. Bo czyż nie jest denerwujące zaśmiecanie ulic tysiącami plakatów i ulotek, na które przeznacza się państwowe (a więc nasze!) pieniądze? O mnie w skrócie: - reżyser teatru lalek - działacz społeczny - od dwóch lat szefowa Białostockiego Sztabu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - wolontariuszka przy wielu akcjach charytatywnych - łowca absurdów - miłośniczka przyrody i podlaskich krajobrazów, patriotka lokalna Chcę inwestować w kulturę, zwłaszcza tę alternatywną, na którą tak strasznie jesteśmy zamknięci, oraz turystykę, dbając o to, co mamy najcenniejszego wielokulturowość i piękną, nie zniszczoną działaniem człowieka (jeszcze!) przyrodę." Ma szanse?

Gość nie wiem :P
skróć ten link - tnij.org