Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalla

Też tak macie? W głowie Wam się nie mieści, że on z Wami wytrzymuje?

Polecane posty

Gość lalalla

eh:(

Gość lalalla
Robię fochy, obrażam się, mam humory, czasem nie chce mi się gotować i sprzątać, nie mam ochoty na seks, zlewam go....a on mnie kocha. Dziwne...;)

Gość lalalla
Czy Wy też bywacie paskudne a mimo to wasi faceci szaleją za wami? No nie cały czas jestem wredna, bywam też słodka, opiekuńcza i miła ale nie zawsze.:P

Gość lalalla
Jak mi sie nie chce, to nie odbieram jego telefonów a on dzwoni do skutku. Robi mi zakupy, bo mam pustą lodówkę, zabiera na obiad, bo nic nie jadłam..itd.

Gość lalalla
Wszędzie mnie wozi swoim samochodem, bo mi sie nie chce tłuc tramwajem, zawsze płaci za wspólne wyjścia, nosi za mna siatki i walizki, wychodzi na spacer z moim psem, gotuje...

Gość Maryyś
tak nie mamy

Gość lalalla
W poprzednim zwiazku sie poświęcałam, starałam się być idealna, dobra, miła, uczynna, uległa..i co? I mnie olał! A teraz, gdy nie zawsze się staram facet szaleje za mna... I jak tu nie wierzyc, że faceci kochaja zołzy?;)

Gość tyuiopiiiii
cos w tym jest, mam podobnie

Gość lalalla
tyuiopiiiii----> no właśnie, faceci są dziwni;)

Gość lalalla
Zośka1209----> a poniewieranym kobietom nie współczujesz? Faceci lubią wciąż zdobywać i gonić króliczka i tak do końca nie być pewnym kobiety...

Gość kajko i kokosz
Moj jest dobry dla mnie, ale ja dla niego tez jestem dobra... nie jestem zolza, nie umialabym, on jest za dobry dla mnie, zeby byc dla niego niemila...

Gość lalalla
kajko i kokosz---. to cudownie:) facet jest dobry i kocha dobra kobietę, sielanka:)

Gość lalalla
Ja nie udaję zołzy, nie gram..mam po prostu taki charakter i udawałabym będąc zawsze słodka i dziumdziowata.

Mi sie tez tak raz zdarzylo. Moja byla zona przestala robic cokolwiek i nawet nie chciala isc do psychatry. Ja wszystko musialem robic, ale coz, na lepsze i na gorsze. I tez mialem nadzieje ze jej rozsadek powroci. Na szczescie to bezrobocie i wydawanie moich pieniedzy sie jej znudzilo, I po roku robienia mojego zycia pieklem, ona odeszla, I nigdy nie wrocila. Pod koniec, ona mi powiedziala ze bylem za dobry dla niej i ja zepsulem. Teraz juz kompletnie unikam zwiazkow z kobietami, bo nie chce wiecej zepsuc. :)