Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweleke:))

Do kobiet - co byscie powiedzialy facetowi ,ktory pyta was

Polecane posty

o badania na hiv ??

Gość anli
że jest pojebany

:O

Gość powiedziałabym ze nie mam nic
przeciwko zeby je sobie zrobił

to rozumiem ,ale kobiet juz sie to nei dotyczy ?

Gość anli
po co wogole je robic?? widze tutaj jakis brak zaufania...

zaufanie nie jednego zgubiło :o

Gość jsjjsjssasaaaa
nie sluhaj kafeteryjnych kuurefff one kazdmu daja murzynom arabom daja sie oszczywac wiec nic diwnego ze jadm pluja. co do badan ok ale tylko RAZEM

powiedziałabym, że chętnie jeżeli zrobimy je oboje nie widzę, żadnego problemu, w końcu choroba można się zarazić nie tylko przez seks

Gość anli
niby tak.. nie znam sytuacji wiec sie nie wypowiem do konca..

Gość anli
nie pluje jadem tylko mowie o zaufaniu..

tu nie chodzi o zaufanie . Bo ta osoba przeciez moze nie wiedziec ,ze sie czyms zarazila i co wtedy ? Mowi 100% prawde ,ale nie wie co ma ''w sobie'' ... Widze,ze jednak niektorzy maja tutaj troche zdrowego rozsadku :)

Gość anli
no dobra moze nie wiedziec ale wie chyba mniej wiecej z kim to robila itd.. jak juz no to badanie razem koniec w temacie .

Gość brunetka poranna pora
Ja mam zrobione i jestem czysta, zrobilam je przy rutynowej kontroli na choroby weneryczne i ginekologiczne. Mysle, ze to wazne, zeby sie badac, zaufanie zaufaniem, ale nigdy nie wiemy z kim spal/a byly partner naszego partnera itd.

anli - mniej wiecej ? :O Lepiej znac stan zdrowie i wiedziec nawet o najgorszej swiadomosci , niz narazac innych na niebezpieczenstwo prawda?

Gość ja nie mam potrzeby robienia
Nie mialam jeszcze zblizenia, nawet sie nie calowalam. Nie mialam tez transfuzji krwii, ani zadnego zabiegu. Nie ma technicznej mozliwosci, zebym miala HIV :)

w Twoim przypadku to co innego :D

Trzeba sie badac i to nie jest kwestia zaufania tylko rozsadku, bo rozne paskudztwa mozna zlapac roznymi sposobami. Poza tym nawet jezeli ja spalam tylko z 1 chlopakiem, a on z jedna dziewczyna przede mna to skad mam wiedziec z kim ona spala i z kim spali jej partnerzy?

dokładnie :) ciagle u nas jest przeswiadczenie '' mnie to nie dotyczy '' . az zacznie :O

Ludzie sa ciemni, coz.

Gość anli
mniej wiecej jeju no poprostu ja np. mam pewnosc nie marwie sie o soebie bo mialam dwoch partnerow dla ktorych ja bylam pierwsza wiem tez ze oni nie mieli zadnej transuzji itd. wiec niby skad mialbym sie zarazic

Gość Czekolada:)))
boszz... nie wierze w to co czytam , autorze - mądry facet z Ciebie. anli - trzeba mieć odrobine rozumu i nie ufać slepo w kazde czyjs slowo, transfuzja to ponizej 1 % zachorowan , mogli miec np seks oralny i sie zarazic , u dentysty , a wielu facetow po prostu kłamie . Pozatym jest gorsza choroba od hiv , wirus zapalenia watroby hcv ktorym o wiele latwiej sie zarazic , do tego syfilis i kilkanascie innych schorzeń :o Powinni zrobic OBOWIAZKOWE badania co rok ,tak jak robi się do pracy , bo glupota ludzi mnei przeraza :O

Gość powiedziałabym ze
ok,zrobie ,nie byloby problemu

Gość powiedziałabym ze
tez nie mialam zadnych kontaktow seksualnych,ale chodze do stomatologa i roznie z tym bywa

Moja siostra zarazila sie jakims paskudztwem wkladajac sobie tampona w toalecie na basenie. Jej chlopak tez sie na to musial leczyc, bo nawet jesli on nie odczuwal zadnych skutkow to zarazony przez moja siostre byl "przenosicielem" choroby.

Gość no i na basen nie będę chodzić
dzięki 😭

Gość no i na basen nie będę chodzić
do tematu zależy w jakiej sytuacji,bo jak znają się z dyskoteki to pytanie na miejscu a jak chodzą ze sobą rok to chyba nie teges a swoją drogą na zachodzie jak się łączy w pary to normalne że robią sobie takie badania:)

Gdyby mnie facet zapytał to powiedziałabym, że zrobimy razem takie badania. Co w tym złego? Zaufanie tylu ludzi zgubiło.... Ludzie czasem po 15 latach związku dowiadują się co druga osoba wyprawia i okazuje się, że wcale tej osoby nie znały a co dopiero na początku związku :/ Człowieka do końca się nie pozna. A ufac każdemu.... to chyba nie najlepsze rozwiązanie.

Gość Puknij się w głowę Anli
anli anli@tlen.pl'; po co wogole je robic?? widze tutaj jakis brak zaufania... Anli, a po co się myć, jeść, oddychać i chodzić na badania kontrolne? Już dawno nie słyszałam rownie głupiego pytania, jak Twoje. Pogadamy, jak złapiesz hiv, czego Ci nie życzę, ale wygląda na to, że chyba tylko wtedy zrozumiesz, po co się robi takie badania.

anli to kolejna ktora uwierzy w kazda bzdure , przeciez on mnie kocha , ufam mu ! :o