Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweleke:))

Do kobiet - co byscie powiedzialy facetowi ,ktory pyta was

Polecane posty

Gość aa bbb cc ddd
"po co wogole je robic?? widze tutaj jakis brak zaufania..." a ilu miałaś partnerów bez gumki? ile raz byłaś u dentysty albo innego lekarza mającego kontakt z krwią (który przy pechu mógł nie wysterylizować narzędzi po chorym na hiv bo jest syfiarzem :classic_cool:) dotykałaś czyjejś krwi np. w wyniku wypadku miałaś operację transfuzję zresztą samo hiv to nic bo jednak jest rzadsze niż inne choroby jak np. WZW które też przenoszą się drogą płciową i podobnymi do hiv ale łatwiej się zarazić

Gość KurnaPytam
ja tez z moim robilismy takie badania i jestesmy czysci:) przeciez to normalne i nie widze w tym nic dziwnego

Ja nie widzę w tym nic dziwnego i nic obrażającego. To całkiem dobrze świadczy o facecie - pomysł, skoro tak podchodzi do Ciebie, to do innych kobiet także zapewne miał w przeszłości podobne podejście. Ja bym zaproponowała wspólne badania, sama być się dowiedziała czy wszystko ok nie tylko u Ciebie, ale i u niego;)

Gość Puknij się w głowę Anli
ile raz byłaś u dentysty albo innego lekarza mającego kontakt z krwią (który przy pechu mógł nie wysterylizować narzędzi po chorym na hiv bo jest syfiarzem ) Jest jeszcze jedna, zwykle najczęstsza, opcja: mógł po prostu nic nie wiedzieć o chorobie, nie każdy przecież się nią chwali.

Gość że jestem dziewicą
i nie bede robić żadnych badań, dbam o siebie i nie ma możliwości żebym była nosicielem, jeśli by nie uwierzył to droga wolna, nie moja wina że większość dzieczyn jest puszczalska, ja taka nie jestem i już nie potrzebuję tego nikomu udowadniać

Gość Puknij się w głowę Anli
że jestem dziewicą i nie bede robić żadnych badań, dbam o siebie i nie ma możliwości żebym była nosicielem, jeśli by nie uwierzył to droga wolna, nie moja wina że większość dzieczyn jest puszczalska, ja taka nie jestem i już nie potrzebuję tego nikomu udowadniać Durne podejście, brak Ci wiedzy. Zarazić się można nie tylko drogą płciową, ale też przy róznych zabiegach lekarskich. I żeby nie było: też jestem dziewicą i nie tylko bym się ucieszyła, gdybym sppotkała tak odpowiedzialnego mężczyzn, ale też na wszelki wypadek sama bym zrobiła te badania, bo przecież też bywałam u lekarzy i dentystów.