Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Pudelsona

Magda Mołek - kobiety birzcie z niej przykład

Polecane posty

Gość hahahahahah
właszcza w łóżku, lubi zmieniać partnerów. Jeśli jesteś dziwwką, to se bierz z niej przykład.

Gość Fan Pudelsona
lubi seks i co z tego? a która kobieta nie lubi?

przyznaje bez bicia zajebista z niej babka :D i do tego cholernie atrakcyjna

Gość No nie wiem czy atrakcyjna
ona ma wszędzie pieprzyki !!! to niezbyt ładnie wygląda.

Gość hmmm moim skromnym zdaniem
ona dosyć staro wygląda

Gość oprych
zgadzam się, to na prawdę piękna kobieta, do tego błyskotliwa i taka eteryczna. Nie wiem ile w tej eteryczności talentu aktorskiego ale na prawdę jest świetna!

Gość mikarena
jest sympatyczna ja tez ja bardzo lubie :) widac ze spoko babka. Co do tych pieprzykow - ja tez je wszedzie mam, nawet na policzkach i co z tego? wszyscy mowią ze są sexi :):):):):):):):):):) Pozdrawiam Magde Mołek :):):):)):)

no bo rzeczywiscie 30 to taki zaawansowany wiek u kobiety:-O akurat kobieta 30-letnia jest nadal mloda osoba, wiec wiekszosc bez wiekszego problemu moze wygladac atrakcyjnie zgrabna i mlodo wygladajaca kobieta po 40 czy 50 to juz cos innego

ona dosyć staro wygląda" tak, dodaj jeszcze że jest otyła i będzie komplet jadu ;) Tamari:D 🖐️ gdzie byłaś jak cie nie było ? gdzie żeś zniknęła z kafe ?

Gość qoorka
dajcie mi jej kase i zrobie z siebie takie samo cudo :classic_cool: banda ślepych idiotów :D:D:D

Gość qoorka
zmarchy koło ust i wokoło oczu przyklepane masa tapety :P za 10 ;lat to bedzie stare pudło chyba ze w ruch botox pójdzie :D:D:D

dajcie mi jej kase i zrobie z siebie takie samo cudo" tzn co ? :)

to bedzie stare pudło chyba ze w ruch botox pójdzie " i ruszyła lawina zazdrosnych pasztetów i dyszą i syczą :P

jest sympatyczna ja tez ja bardzo lubie widac ze spoko babka" z klasą i sexapilem :D

Gość nic trudnego w tym wieku
Dziwne byłoby gdyby w tym wieku nie wygladała atrakcyjnie. Ma pieniądze,czas,nie ma dzieci,więc atrakcyjny wygląd w tym przypadku to żadna sztuka

więcej starych pudeł jest na ulicach . gdzie Wy widzicie te atrakcyjne 30stki ?

regres w domu nie siedze na kafe a w pracy zajmuje sie praca:) poza tym przejadla mi sie po paru latach siedzenia:)

:-O nie mam, ale robienie z atrakcyjnej 30-latki czegos niesamowitego jest smieszne poza tym ja sie identyfikuje jeszcze z 20-latkami:P

wiem regres i ja Ciebie tez:P ale widze ze wszystko tu po staremu np cream ma nadal te same problemy, ze jest za wysoki i szczuply:P

Ma pieniądze,czas,nie ma dzieci ,więc atrakcyjny wygląd w tym przypadku to żadna sztuka" zapomniałas dodać że stosuje zdrową dietę i uprawia sport :) polki tak mają... zaniedbanie własnej sylwetki zganiają na pranie , sprzatanie, gotowanie i zmywanie :D to norma w naszym kraju

poza tym ja sie identyfikuje jeszcze z 20-latkami" Tami raczej z rasową 18- tką ;) przy twojej sylwetce świetnie byś wyglądała w legginsach ;) a cream , no cóż dla niego nie ma juz lekarstwa :)

a mi się mołek nie podoba owszem ładna z niej kobieta i zrobiona ale całkowicie brakuje jej tego czegoś prawdziwego seksapilu

Mołek jest jak ładna zamrażalka. Mozna by się z nią pokazać na imprezie ale przytulić do niej to już nie.

jakiej swietnej??:-O w ogole to mi Mołek przypomina Weronike Marczuk maja podobny typ urody nie czujesz bo nie wiesz jak to jest pzw:P

ale całkowicie brakuje jej tego czegoś prawdziwego seksapilu " to już kwestia gustu :) jeśli chodzi o seksapil a czego jej brakuje ?

tzn jakiej mojej sylwetce? jzu zle patrze na oczy:O na fotach ktore masz to tam sylwetki nie widac:) chyba:P