Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikaaaaa

ciąża a ból zeba

Polecane posty

Gość anikaaaaa

Czesc, jestem w 5tc i dzisija w nocy bolał mnie ząb (był on leczony kanałowo i zaplombowany światłoutrwaldzalna plomba) wiadomoze nie chciałąm sie faszerowac lekami wiec zadzwoniłam do dentystki. Powiedziała ze moge wpac na wizyte wieczorem zobczc co sie dzieje bo moze to od dziąsła ale co mnie zastanowiło ( nie wiedziałam o tym wczesniej) ze zeby martwe tez moga bolec kobiety w ciąży tzn. dokuczac im lekko, np na zmiane pogody czy skoku ciśnienia... zdziwiłam sie ale teraz włansie mnie nic nie boli.Słyszał ktos o czyms takim?? Słyszałam ze blzny swędzą na zmaine pogody ale zeby???

Gość KERRYA
martwy zab tez moze bolec nie on sam ale gnijąca w nim miazga

Gość ag100
to znaczy ze urodzisz bliźniaki

Gość anikaaaaa
moga byc i bliźniaki czemu nie? ale czy tem ból zeba nie bedzie szkodził dziecku??? on był dosc dawno leczony kanałowo.... sama juz nie wiem. pojde do dentysty dla swietego spokoju,

Gość ag100
tylko nie nazwij bliźniaków Lech i Jarosław

Gość anikaaaaa
powstrzymam sie :)

Gość KERRYA
wiesz co jeśli cie tez ząb boli to prawdopodobnie został zle wyleczony kanałowo ! czy dentysta zrobił ci zdjecie po leczeniu kanałowym ?? stany zapalene w jamie ustnej mogą być szkodliwe w ciąży jak i również nie tylko w ciąży

Gość anikaaaaa
robił mi przed a nie po... matko boska ja panikuje ale boje sie o dziecko... a jak bedzie trzeba go wyrwac albo cos?? wole nie myślec... dopiero dzisiaj pierwszy raz mnie zaczał boelc w nocy... ból taki był nie mocny do zniesieniea ale czułam tego zęba no :(

Gość KERRYA
no widzisz a dobry dentysta robi też zdjęcie po ! aby sprawdzić czy wszystko gra . nie panikuj tylko udaj się wieczorem do tego dentysty a może do innego jeśli to możliwe bo to chyba jakiś partacz

Gość anikaaaaa
kurcze wydawało mi sie ze nie... robiła mi wiele zebów i jestem zadowowlona( ona ma dobra opinie stomatologa) tylko ten jede zab... chyba faktycznie pojde, po co ja mam sie martwic. ząb jest na gwarancji wiec niech ona sie martwi a nie ja...

Gość KERRYA
no to idz koniecznie zwłaszcza ze weekend się zbliza i moze cie w weekend męczyć .