Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka zębuszka 3.

Wyjazd jako au pair na 3 czy 6 miesięcy?

Polecane posty

Gość wróżka zębuszka 3.

NIe wiem sama. 3 miesiące to krótki czas- czy znajdzie sie taka rodzina ktora potrzebuje au pair na 3 miesiace? a z drugiej strony pół roku to bardzo długo- sama nie wiem czy dam rade :/ tak czy siak moze ten polroczny wyjazd bedzie proba czy dalabym rade zostac tam na dluzej (bo chcialabym po au pair znalezc tam inna prace) ale co innego jak sie o tym mowi bedac jeszcze w Polsce a co innego jak sie juz tam pojedzie. nie wiem co zrobic :/

Gość belle de jour22
nie wiem czy znajdziesz taką rodzinę, bo dziecko co dopiero się do Ciebie przyzwyczai a już będzie trzeba szykać nowej niani. Pół roku to długo??

Gość wróżka zębuszka 2.
A nie jest? :) zdecydowałam się na pół roku tak czy siak.

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
raczej sie martw o to, czy zdazysz w tak krotkim czasie nauczyc sie jezyka...

Gość Ciekawska:D:D
ja pracowałam jako au pair w irlandii, i ci powiem przerypana praca, nie dosc ze masz na głowie dzieci to twoje kompetencje zwiekszaja się do bycia sprzataczka, kucharka i bog wie co jeszcze, Ja bym sie na to druhi raz nie zdecydowała...

Gość wróżka zębuszka 3.
Co do języka- spoko, podstawy znam, bo mam licencj. z anglika. Co do samej pracy, byłam już au pair w wakacje, fajna przygoda, i tak samo myślałam jak Ty że drugi raz się nie zdecyduję ale jak trzeba to trzeba.

Gość wróżka zębuszka 3.
jakbym znalazła jakiegoś czarnoskórego to mogę jechać nawet na rok:classic_cool:

Gość wróżka zębuszka 3.
nawet tutaj sa podszywy?

podszywa sie wszedzie:D a pozatym au pair ma malenkie kieszonkowe, na waciki mi nie stykało:D:D

Gość wróżka zębuszka 3.
eeee.... ile zarabiałaś wtedy jak byłaś? ja przyznam że też nie zarobiłam nic ale jak się zwiedza, szwęda po knajpach i się kupuje za dużo rzeczy to tak już jest :/ przynajmniej było wtedy. Ale jak się przyjeżdża to na poczatek najwazniejszy dach nad glowa zeby miec gdzie przekimac :)

Gość no to ja tezzzzzzzzzzz
to nie rozumiem skad ten dylemat na 3 czy 6 mcy, sama bylas to wiesz jak to jest???

Gość wróżka zębuszka 3.
wiem wiem bylam 2 miesiace, ale mi chodzi zeby sprobowac zostac na dluzej troche, byc na pcozatku tylko au pair... ale decydujac sie na 3 miesieczny wyjazd mam mniej czasu na ograniecie wszystkiego i nizsze kieszonkowe niz po 6 miesiecznym, a chodzi tez o uzbieranie kilku funtow na wynajem jakiegos pokoju co nie?

100 euro to kieszonkowe na tydzien::D:D:D