Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczny69

Jakie są SZANSE że DZIEWCZYNA na Sympatii w wieku 26 lat jest dziewicą?

Polecane posty

Gość sympatyczny69

Dodam, że jest ladna.

Gość gucioo i maja
50/50

Gość sympatyczny69
"Magicca Chyba zadne A to ma dla ciebie znaczenie?" wolałbym nietkniętą

Gość sympatyczny69
"ania_taka wszystko jest możliwe ale sam wiesz że dziweica dzis to rzadkość" :/ to w jakim wieku mam szukać, żeby była jeszcze dziewicą?

Gość sosssssssss
18 latki są dziewicami

dziewica myśle ze przedział wiekowy może 14lat w dół ale sam wiesz ze to dziecko. A co musi być dziewica??

kolejna nawiedzona. Leki przestaly dzialac? kazda 15 latka juz nie jest ?

Gość sympatyczny69
"ania_taka dziewica myśle ze przedział wiekowy może 14lat w dół ale sam wiesz ze to dziecko . A co musi być dziewica??" 14 lat do ilu lat? co to się porobiło teraz z dziewczynami :/

nie słuchaj tych głupot, to ze jakas 14 latka zaszla w ciaze ,pokazali to w telewizji nie znaczy ,ze wszystkie to robia :o wrecz przeciwnie ta z sympatii , pewnie juz nią nie jest :) male szanse

sympatyczny od 14 lat w dół, czyli 13, 12,11,10....lat :) ano porobiło się. A dlaczego szukasz dziewicy????????

Gość sympatyczny69
"ania_taka sympatyczny od 14 lat w dół, czyli 13, 12,11,10....lat ano porobiło się. A dlaczego szukasz dziewicy????????" bo nie chcę używanej

widze ze mamy specjalistke od dziewic ,musisz chyba kazdej w majtki zagladac albo byc ginekologiem .

BLU# dlaczego mnie obrażasz?? pisałam ze wszystko jest możliwe ale z tego co sie słyszy, czyta można wnioskowac że seks uprawiaja juz 12-sto latki. Oczywiście nie zaprzeczam że sympatyczny trafi na dziewice i w wieku 26 lat.

nie obrazam ,tylko nie wiem skad masz taki info :O zdarzaja sie zboczone 12-13-14 latki ,ktore przeczytaja w bravo o obciaganiu i chca sprobowac tego z 25 latkiem na dyskotece :O ale nie gadaj ze gimnazjalistki sa takie wyzwolone ,bo to nieprawda, jest mniej dziewic niz dawniej i tyle. A jesli dziewczyna ma 26 lat ,jest atrakcyjna to raczej dziewicą nie jest , a jesli jest to ma pewnie jakis problem ze soba ..

"sympatyczny69 "Magicca Chyba zadne A to ma dla ciebie znaczenie?" wolałbym nietkniętą" A ty jestes prawiczkiem?

Gość sympatyczny69
inaczej bym tego nie wymagał

Gość w2ert
najlepiej coś koło 12 lat bo 14 już w ciąży chodzą 🖐️

sympatia to złe miejsce do szukania dziewicy....

Wymagania to dobra rzecz. Ale mam wrazenie, ze o udanym zwiazku decyduja zupelnie inne rzeczy, niz przeszlosc erotyczna partnerow:)

Gość ja nie jestem dziewica
ania - nie kazda dziewczyna traci dziewictwow gimnazjum , mam 20 lat i po lroku temu je stracilam, w gimnazjum byly 2 dziewcyzny ''po'' ale to typowa patologia , imprezy z 10-20 lat starszymi facetami , w liceum na 18 dziewczyn , 4 byly po, reszta dziewice ,wiec co ty za przeproszeniem pierdzielisz? :) i nie rozumiem p[rawiczków , boicie sie porownania z innymi ? Czemu akurat dziewica ? Ta ktora juz to zrobila jest nic nie warta? Zycze powodzenia z takim nastawieniem.

Gość sympatyczny69
"ja nie jestem dziewica ania - nie kazda dziewczyna traci dziewictwow gimnazjum , mam 20 lat i po lroku temu je stracilam, w gimnazjum byly 2 dziewcyzny ''po'' ale to typowa patologia , imprezy z 10-20 lat starszymi facetami , w liceum na 18 dziewczyn , 4 byly po, reszta dziewice ,wiec co ty za przeproszeniem pierdzielisz? i nie rozumiem p[rawiczków , boicie sie porownania z innymi ? Czemu akurat dziewica ? Ta ktora juz to zrobila jest nic nie warta?" chodzi o to .że sie oddała komuś innemu i o tym pamięta

wiesz co ja tez mam 20 i mam wrazenie ze za naszych gim czasow to owszem była patologia ale teraz gimnazjalisci sie notorycznie w słoneczko bawia.... a prawdopodobienstwo jest, czemu nie, moze akurat tak jej sie ulozylo w zyciu

sympatyczny69 jezeli ta dziewczyna podoba Ci sie, na co czekasz może nie jest dziewica ale ma cos innego do zaoferowania np dobre serce, hmm

Gość Berserker
"ania_taka sympatyczny69 jezeli ta dziewczyna podoba Ci sie, na co czekasz może nie jest dziewica ale ma cos innego do zaoferowania np dobre serce, hmm" ja też mam dobre serce więc jest tutaj remis a jeżeli chodzi o dziewictwo to też się powinno zgadzać inaczej wyjdę na minusie

wg mnie takie co szukaja milosci na tego typu portalach to tylko dziewice ktorych nikt nie chce i zdesperowane szukaja milosci w internecie bo boja sie ze zostana stara panna. wiec tak-to dziewica.