Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazkolowa

dobry psycholog opole

Polecane posty

Gość mazkolowa

ktoś może dać mi namiary na dobrego psychologa z Opola?

Gość izako
www.clipp.pl - mają dobrego psychologa. polecam

Gość gość
Sprawdź gabinet Pani Ireny Maślankowskiej.

Gość AnonimowaKobieta
Jeśli ktokolwiek z Was poszukuje dobrego specjalisty polecam psycholog Magdalenę Widłak. Poszukaj w internecie strony Psyche Tee. Można się nie tylko spotkać, możliwa jest też konsultacja telefoniczna, dlatego nie ma znaczenia, akurat ta psycholog jest.

Gość sebo999
W przypadku problemów damsko – męskich to czasami psycholog jest jedynym i najlepszym wyjściem. Nasz związek na przykład się sypał, wkradł się brak zaufania, były ciągłe kłótnie, na przemian z cichymi dniami, ale któregoś pięknego dnia postanowiliśmy wspólnie, że dłużej tak być nie może, że albo coś z tym zrobimy, albo się pozabijamy. Zaczęliśmy szukać pomocy online i tak trafiliśmy na serwis www.spokojducha.pl . Tutaj nam bardzo pomogli, żeby zrozumieć na czym polega nasz problem. Może tu spróbuj. Pozdrawiam.

Gość gość
Pani Irena Maślankowska. Gabinet znajduje się przy ulicy Luboszyckiej, ale numery nie pamiętam. Można znaleźć w necie na pewno.

Gość pacjentka 1111111111144
Polecam Pani doktor Karoline Cwynar bardzo dobry specjalista. Kobieta młoda, konkretna, naprawdę zna się na tym co robi.

Gość gertt
Większość problemów siedzi w głowie, a pani Irena Maślankowska pozwala je naturalnie przerobić w miłej atmosferze. Dlatego szczxerze polecam tego psychologa !

Gość gość
Polecam Bernadettę Smolnik www.psychoterapiasmolnik.pl

Gość gość
Pamiętaj, że jak nie znajdziesz nikogo dobrego w Opolu, to zawsze możesz poszukać psychologa online. Dam Ci namiary: www.psycholog-online.org :)

Gość Monito
Polecam Ci Pania Irene Maślankowską. Na mnie wywarła bardzo pozytywne wrażenie podczas pierwszej wizyty i na pewno będę kontynuowała terapię u niej :)

Ja też korzystałąm kiedyś z usług pani dr Ireny Maślankowskiej i moge ją szczerze polecic;)

Gość opinka1234
Znam panią dr Irenę Maślankowską. Jestem z Opola i kiedyś bardzo mi pomogła. Jeśli ktoś potrzebuje pomocy psychologa to zawsze ją polecam.

Gość Gostek789
Potwierdzam. Bardzo dobrym psychologiem z Opola jest wlaśnie Pani dr Irena Maślankowska. Jeśli szukasz kogoś kto na prawdę Ci pomoże i wie co robi to jedyna opcja jaką widzę to wlaśnie Pani Maślankowska

Gość gość
Byłam u psycholog Maślankowskiej z bulimią, z którą już nie mogłam sobie sama poradzić, a rodzice wywarli presję no i poszłam... Pani Irena okazała się ciepłą osobą, której zależało na pomocy i wydostaniu mnie z tego problemu. Trochę to trwało, ale udało się!

Gość gość
Psycholog Maślankowska to zdecydowanie najlepsza specjalistka w naszym regionie. Pomogła moim rodzicom w znalezieniu wspólnego języka i już się tak nie kłócą, potrafią ustapić i pójść na kompromis.

Po kilku wizytach u psychologa doktora Wiesława Sikorskiego w Opolu odczuwam wyraźna poprawę samopoczucia. Mało niestety jest takich specjalistów z tak ogromnym doświadczeniem w terapii pacjentów. Bardzo ciepły i empatyczny człowiek. Odmienił moje spojrzenie na specjalistów tego typu, bo kilka razy się rozczarowałam. http://www.psycholog-opole-sikorski.pl

Gość Tomik25
A ja skorzystałem z pomocy p. Bogumiły Koniecznej. Jest psychologiem, psychoterapeutą i seksuologiem. Polecam bo miła, kompetentna, konkretna i może pomóc w wielu obszarach ...a do tego zatrudnia u siebie innych specjalistów i można skorzystać w jednym miejscu z lekarza, psychologa czy np dietetyka.

Gość gość
Wszystkim polecam psychologa dr Wiesława Sikorskiego w Opolu. Uratował moje małżeństwo i jesteśmy z mężem ogromnie mu wdzięczni za nowe spojrzenie na związek i nasze problemy.

Gość gość
Każdy nawyk można zmienić. To fakt. Umysł to system z różnymi programami, tak w skrócie. Nałóg to też pewien schemat myślowy. Pojawia się określona emocja, moment i pijesz do odcięcia. Chodziłem jakiś czas na spotkania grupy AA w Gdyni (pozdrawiam :), może ktoś mnie pozna po stylu wypowiedzi :)). Znajomy polecił mi terapię poznawczo – behawioralną u konkretnej specjalistki, pani Sylwii Perzewskiej. Przeszedłem terapię, która uświadomiła mi negatywne nawyki. Jeszcze zaznaczę, że mieć nawyk, a uzyskać jego świadomość to zupełnie inna bajka i w tym przede wszystkim pomaga fachowiec. Później budowałem pozytywny schemat abstynencji. Alkohol zastąpiłem aktywnością fizyczną. Biegam w maratonach, teraz ultramaraton się szykuje. Dla mnie najszybciej było zastąpić negatywny nawyk innym, moim zdaniem pozytywnym i to się udało. Bez wsparcia pani Sylwii sobie nie wyobrażam sukcesu. Potwierdzam na swoim przykładzie skuteczność terapii behawioralno – poznawczej. Numer do pani Sylwii to 503 974 325 (gabinet Latawiec w Gdyni). Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi za podanie :)

Gość jowita18
Jak ktoś jest otwarty na terapię on-line to polecam specjalistów z e-poradnia.com. Według mnie naprawdę warto rozważyć taka formę kontaktu. Dobry psycholog poradzi sobie z ewentualnymi ograniczeniami, a korzyści dla nas jako pacjenta mogą nieopisane.

Gość gość
Dobry psycholog wie że kontakt powinien być w realu.

Gość gość
komuś przypomniało sie o psychologu ???? przez 7 lat szuka???

Gość gość
Podbijam! Z polecenia psycholog , bardzo proszę dajcie namiary !!!

Gość gość
Ja mogę polecić mgr Bogumiła Konieczna. Poczytaj sobie w necie. Z Opola. Jest psychologiem i psychoterapeutą z tego co wiem jeszcze seksuologiem ale ja korzystałem z terapii.

Gość Klementyna7
Z czystym sumieniem Polecam panią Irenę Maslankowską. Pełna zrozumienia, ciepła kobieta, która ze spotkania na spotkanie wyciągneła mnie z poważnych problemów psychicznych. Stresująca praca w korporacji, rozwód, liczne losowe sytuacje komplikujące wszystko. Myślałam, że nie będę już żyła pełnią życia, popadnę w alkoholizm, zupelnie stracę kontakt z dziećmi. Każdemu, kto zastanawia się czy psychoterapia wogóle ma sens, mówię tak. I Polecam panią Maślankowską.

Gość marika greszko
Najlepszym psychologiem do jakiego chodziłam była pani IRENA MAŚLANKOWSKA. Duze doswiadczenie lekarskie, spokój i opanowanie, a do tego jest przemiła i pomaga rozwiazywac problemy. Moze moje realne nie byly jakies cholernie wielkie, ale skutecznie wywolywaly u mnie fobie spoleczne i lęki, a z tego juz gorzej sie wygrzebac ! Polecam pania Irene kazdemu szukajacemu pomocy

Gość SashayShantay
Polecam Irenę Maślankowska Nigdy nie podobalo mi sie to jak wygladam. Godziny przegladania gazet i ogladania programow o modelkach nie pomogly mi w raczej w samoakceptacji, przez kilka lat wpedzilam sie w roznego rodzaju problemy z odzywianiem, zachaczajace o anoreksje, zwracalam jedzenie, uzywalam srodkow przeczyszczajacych... o takich problemach sie nie mowi, a jesli to niewiele osob umie na to zareagowac. Terapia u Pani Ireny pomogla mi pokochac sama siebie i zrozumiec jak wazne jest moje zdrowie!!