Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfffyufyuyfy

precz z babochłopami !

Polecane posty

Gość fghfffyufyuyfy

codziennie jak idę ulicą widuje tak zwane babochłopy.. To straszne jak dziewczyna może być bardziej masywna od wielu facetów.. brrr . i za wysokie są złe i te przy kości ,ale jak są wysokie i,, przy kości" to się rzygać chce normalnie.. Chcociaż najczęściej te co siebie nazywają tymi przy kości są poprostu obleśnie grube.. zróbcie coś ze sobą grubaski bo tylko zboczeńcy na was polecą! Mam kolegów (choć nielicznych ) co lecą na takie jak wy ,ale z nimi jest coś pod wieloma wzgledami nie tak.. A wy jesteście poprostu nieestetyczne! nie ma to jak szczupła i kobieca dziewczyna z ładną buzią ,a takich coraz mniej.. Polki upodabniają się do niemek i angielek o zgrozo może to geny po zaborach czy co? Nie to co w Rosji ,albo na Ukrainie tam jest dużo więcej szczupłych i pięknych lasek o jednocześnie kobiecych sylwetkach.. tylko pomarzyć..

Gość fghfffyufyuyfy
albo są też babochłopy o męskich rysach twarzy tzn z dużym nosem , małymi oczami albo ,wąskimi ustami.. to też jest obleśne..

Gość Ale to znaczy ze uwazasz ze
faceci sa grubi tak?

Gość fghfffyufyuyfy
nie ,że baby niektóre są grube i obleeeśne.. ja nie jestem gruby ,ale myslę ,że u faceta wygląd nie jest aż tak ważny jak u dziewczyny.. no niestety taka prawda

Gość L-o-l-u-n-i-a
fghfffyufyuyfy , ale po co sie tak stresujesz?! Jakis kompleks? wzrost - niski i w dodatku chudzielec?

Gość fhdhnffejkefnewjfke
ja si nie stresuje tylko to razi mój zmysł estetyczny..

Gość L-o-l-u-n-i-a
fhdhnffejkefnewjfke - no i co taka biedna wysoka dziewczyna ma zrobic by Twej estetyki nie razic? Schudnac sie da ,ale wzrostu raczej sie nie zmieni.