Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline25*

patrzcie jaka piękna łazienka ....

Polecane posty

Gość Caroline25*

Gość ewa68
faktycznie piekna, nigdy nie bedzie mnie na taka stac

Gość gwoi wyjasnienia...
mnie sie akurat nie podoba

Gość Moniśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśss
mi tez sie nie podoba

Gość L-o-l-u-n-i-a
BLU# cena pewnie psuje caly ten urok lazienki, wiec nie podaja :-) Ale trzeba przyznac,ze fajna!

Gość gwoi wyjasnienia...
a po co ci cena? trzeba przede wszystkim miec takie duze pomieszczenie, zeby sobie taka lazienke urzadzic. a tak na marginesie, to w sumie, nic nadzwyczajnego w niej nie ma, wiec i cena bedzie jakas realna, mysle.

Gość Caroline25*
zajebista jest napewno cholernie droga nic nadzywczajnego ? w sensie ? plastikowych kabin z przyciemnianymi szybami i radiem ??? prosze Cie, wlasnie nie ma w niej tandety

Gość no wlanie !!!
trzeba przede wszystkim miec takie duze pomieszczenie, zeby sobie taka lazienke urzadzic. a tak na marginesie, to w sumie, nic nadzwyczajnego w niej nie ma, wiec i cena bedzie jakas realna, mysle." napisal projektant wnetrz i znawca cen rynkowych :) posiadacz lazienki 1mx1m :D

Gość Nie podoba mi sie
lubie male :)

Gość Caroline25*
wy tu tylko srututtu o pierdolach, ze mnie nie chce, ze nie jest dziewica, ze nie jest prawiczkiem, ze dzwoni, ze nie dzwoni, nie myslicie o zycie ? o wygodzie ? o przyszlosci ? nie oszczedzacie ? nie inwestujecie ? haaaaaaaaloooooOOOO, WAKE UP

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja np mam taka duza łazienke, tzw pokój kapielowy, takze cena może mnie interesowac...

Gość L-o-l-u-n-i-a
Pewnie sam kran do umywalki firmy Hansgrohe to jakies koszt od tysiaca w gore...

Gość bellabonda
Widzę, że linki się nie otwierają to bateria umywalkowa kosztuje prawie 3 tys., a wannowa ponad 7,5 tys. To dla mądrkujących samozwańczych specjalistów od aranżacji wnętrz :)

nie sądze ,by wyprodukowanie baterii umywalkowej kosztowalo 3tysie :O taka sama mozna znalezc za 1/3 tej ceny

Gość bellabonda
blu, podziel się swoimi uwagami z producentem :) Skoro za tyle sprzedaje, to widać ktoś za tyle kupuje

Gość Caroline25*
Princessa ja za h jade homi ;)))))))))) :P

Gość bellabonda
no i fontanny nie ma, to prawdziwy problem...

Gość na pocieche - w praktyce
beda tam rozne duperele - kosmetyki w roznych, niepasujacych do siebie kolorach, tu sie jakies majtki rzuci , wchodząc do kapieli - i czar prysnie

Gość haga82
Piękna duża powierzchnia i przestrzeń tego pomieszczenia została niestety, ponieważ panuje tam nieład. Duża wanna, duża półko-ława jakoś ze sobą nie grają. No i wybaczcie te baterie mimo że drogie są okropne, w zupełności nie pasują do "ciepłego"wystroju pomieszczenia. Żeby nie było, mam małą łazienkę, którą sama urządzałam. W mojej łazience jest pralka i sporo innytch niezbędnych rzeczy a mimo to wygląda na poukładaną i czytą a w tej niestety wg mnie jakiś nieporządek panuje ( nie mylić z artystycznym nieładem ) PS. To jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zagdzać :)