Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdgdfgdfg

co myslicie o kobietach które mają około 180 cm wzrostu ??

Polecane posty

Gość fdgdgdfgdfg

???

Gość 457865786
a matko a co tu myslec?

Gość fdgdgdfgdfg
na przykład, czy mają duże szparki

Gość bo tak se rozkminiam
jestem dziewicą

zależy jaka to kobieta :P jak ładna to ma szansę zostać np modelką ,ale faceci generalnie wolą niższe kobiety niż wysokie ..

Gość shazz
ja mam 180 cm :D jedyny problem z takim wzrostem u kobiety, to znalezienie wyższego partnera :P na ogół też te wysokie mają małe piersi, co do szparki to akurat wzrost nie ma żadnego znaczenia :P

Gość najamka1
myślę że są wysokie ale bez przesady widziałam naprawdę wysoką dziewczynę ale ona musiała mieć 190 sama mam 163 ale wiem że np różnica 10 cm pomiędzy ludźmi wcale nie jest taka duża 20 owszem

Gość Ze wspolczuje im ze sa takie
wysokie, ale ze moga byc ladne i ze z takim wzrostem trzeba sie nameczyc by wygladac kobieco

Gość shazz
bo tak se rozkminiam mam dokładnie to samo z facetami :P swego czasu ułożyłam taką teorię, że ci najwyżsi panowie (185 - 200 cm) przeważnie gustują w kruszynkach max do 160 cm, ci średni (175 - 184 cm) często wybierają kobiety również średnie, takie 165 - 175, a ci najniżsi, poniżej 175 cm nie marudzą na nic i biorą co jest :P niższa wyższa, byle go chciała :D

Gość martucha898998
no ja mam 180 a moj narzeczony 185 :)

Gość shazz
hahahaha współczucie?? litości naprawdę :) to nie jest kalectwo, to tylko wzrost. a kobiecy wygląd, seksapil, atrakcyjność fizyczna naprawdę nie jest zależna od wzrostu :) bo kto jest bardziej kobiecy, wysoka, smukła, długonoga dziewczyna w ładnej sukience i zgrabnych bucikach na obcasiku, czy niska, przysadzista babka w starych dżinsach, z których wylewa się sadełko i trampkach?? zresztą o gustach się nie dyskutuje, każdy ma to, co jemu się podoba i na co się godzi :)

boniuu chyba jakas panna ma mega kompleksy bo to juz ktorys z kolei temat o wysokich dziewczynach! zlituj sie dziewczyno!!! podbuduj sie w jakis inny sposob moze co?

Gość martucha898998
ja tam nie lubie swojego wzrostu:P niskie sa ladne i wysokie tez to zalezy od tego czy o siebie dba, jest szczupla itp ale wspolczuc to mozna np glupoty, niepelnosprawnosci... tego mozna wspolczuc! jednak takie naprawde wysokie 190...200 cm to jest troche przejebane...bo ja tam problemu z ciuszkami nie mam, z facetami tez nie mialam czasami ktos cos powie przykrego ale coz ludzie lubia komus sprawic przykrosc zeby poczuc sie lepiej :)

Gość mjkmn
prawda jest taka, ze takie wysokie szczudla nie sa w ogole kobiece, bo proporcje sa zaburzone. Zazwyczaj sa chude, nie maja seksi ksztaltow, taka prawda.

Gość lauraa88
że są wysokie:)

wszystkie które znam to żadne laski tylko pogarbione dryblasice w spodniach i męskich półbutach zero kobiecości

Gość najamka1
shazz- ale jeśli ta niższa byłaby zgrabna i foremna to ma równe szanse się podobać i nie piszę jakobym broniła niskiego wzrostu bo sama zawsze chciałam mieć 170-175 wiem że dla wielu jestem niska ale szczerze mówiąc nie czuję się wcale niska-jestem bardzo szczupła a na zdjęciach wyglądam na wysoką (szkoda że tylko na zdjęciach) poza tym byle but powoduje że ma conajmniej 3 cm więcej.

Gość shazz
najamka1 tak kochana, ale dałam takie porównanie tylko dlatego, że delikatnie rzecz ujmując denerwuje mnie takie opisywanie wysokich kobiet jako aseksualnych i generalnie godnych pożałowania. fakt, częste są zaburzenia proporcji ciała (długie nogi, krótka talia), ale panowie powyżej 190 cm też na takie zaburzenia cierpią, a jednak oni są obiektem pożądania większości kobiet, natomiast wysokie babki traktuje się, szczególnie na kaffe (ciekawe o czym to świadczy) jak jakieś cuda natury, indywidua, szczudła, bóg wie co. naprawdę, nie popadajmy w jakieś skrajności i paranoje, to tylko wzrost. ja swój wzrost lubię i nie chciałabym być niższa (ani wyższa, bo to już by była lekka przesada jednak), a jeśli ktoś uważa, że jestem dziwadłem, bo urosłam na 180 cm to cóż, trudno. takiej osoby tak czy owak nie chciałabym znać, więc mnie to nie boli zbytnio :) pozdrawiam wszystkie panie, te niskie, średnie i wysokie :)

Ale wy tu bajki tworzycie :D Wyższe zazwyczaj chudsze i z mniejszym biustem- no większej bzdury to ja nie słyszałam. Kobieta jak kobieta wysoka, czy niska, to nie ma nic do rzeczy, wszystko zależy w duzej mierze od uwarunkowań genetycznych, od tego czy dba o siebie. Generalnie prawda jest taka, że na wysokich i szczupłych dziewczynach lepiej leża ubrania niz na szczupłych ale niskich. Plus faceci czy chcecie czy nie oglądaja się za zgrabnymi długimi nogami ;D

Gość 423432523
takie to maja dobrze, w razie sporu walna goscia w dekiel i bedzie chodzic jak w zegarku...

Gość mlll
uwielbiam wysokie, szczuple kobiety!

Gość interesant 12986
sa cudowne bardzo kobiece

Że są modelkami i mają powodzenie :D Albo że są siatkarkami/koszykarkami i mają powodzenie :D I że niektóre są głupie, bo nie noszą szpilek, a powinny :D

Gość ze przygladaja mi sie jak
kawalowi miesa 😭 :p

Gość to znaczy?
mniej niż 175,czy więcej?

Gość myślimy że są wysokie
:classic_cool:

Wysoka kobieta to chyba taka powyżej 175, Ja osobiście lubię te koło 180, ale sprostowanie - sam mam tyle.

ja tam patrzę na takie z sympatią, bo sama mam tyle i wiem, z jakimi dziwnymi spojrzeniami i komentarzami niskich muszą się czasem stykać :classic_cool: