Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasablancanr 2

czy kt贸ras z was dostaje wiecej niz 50 % aliment贸w

Polecane posty

Go艣膰 p艂ac膮cy
wybaczcie ale przy porodzie spad艂a na mnie lampa w szpitalu i dosta艂em w m贸j pusty 艂eb dlatego mam wodog艂owie,zaj臋cz膮 warg臋,zesp贸艂 downa,borderline i osobowo艣膰 schizoidaln膮 wybaczcie kobietki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p艂ac膮cy
Mam te偶 skolioze, borelioze, mitoze i hipohondrie. R臋ce mi si臋 nie wykszta艂ci艂y, a nogi urwa艂 mi granat we wojsku. Zgadnijcie czym do was pisz臋 cipcie* :classic_cool: *dla zgadulki b臋dzie nagroda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂ac膮cy
niestety nie zgad艂y艣cie, musze to wko艅cu z siebie wyrzuci膰... tak,jestem impotentem dlatego tak na was jad臋 ale nie gniewajcie si臋 kobietki wybaczcie mi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂ac膮cy
P艂ac膮cy powy偶ej si臋 pomyli艂: nie jestem impotentem jestem potentatem :classic_cool: p.s. czasem si臋 przej臋zyczam* *niniejszym oglaszam konkurs: co to jest "przej臋zyczenie"? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zniecierpliwiony
" iiiiiiiiiuuuuyyytt my dostajemy od 6 lat po 350 z艂 na osobe( mamy 18, 21 i 22 lata ) i musimy za to si臋 utrzyma膰. " Ja mam lat ..... i nikt nie chce mi p艂aci膰 aliment贸w. Co mam zrobi膰????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iiiiiiiiiuuuuyyytt
alimenty dostaje bo sie jeszcze ucze, a oprocz tego szukam pracy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja dostaj臋
do kasablancanr 2 1500 z艂 na jedno dziecko, mamy ugod臋 pozas膮dow膮 mam wra偶enie 偶e temat topiku po艂yn膮艂 gdzie艣 up up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tatarata :)
ja dostaj臋 450 z艂 miesi臋cznie, mam jedno dziecko i jestem po rozwodzie. S膮 orzek艂 偶e p艂acimy z eks m臋偶em po po艂owie to 偶e ja wychowuj臋 syna nie mia艂o dla s膮du znaczenia, ani to 偶e m膮偶 bardzo du偶o zarabia powinnam wyst膮pi膰 o podwy偶szenie ale nie mam do tego nerw贸w, a poza tym m膮偶 czasem p艂aci czasem nie i nie ma na niego si艂y wi臋c jak podwy偶sz臋 to mog臋 nawet to 450 nie dostawa膰 wi臋c siedz臋 cicho i ciesz臋 si臋 z ka偶dego grosza kt贸ry wp艂aci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam od 2 lat
450zl na 11 letni膮 corke i sedzina powiedziala,ze tylko dlatego,ze ojciec sie nie interesuje dzieckiem-to jest niby 70% aliment贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja dostaj臋
ja z tego wszystkiego ciesz臋 si臋 偶e chocia偶 trafi艂am na przyzwoitego faceta, je艣li chodzi o wysoko艣膰 aliment贸w i wywi膮zywanie si臋, p艂aci co miesi膮c, ma sta艂e zlecenie w banku, nam si臋 nie u艂o偶y艂o, ale za wsparcie finansowe ma u nas du偶ego plusa, zreszt膮 jeste艣my przyjaci贸艂mi, to chyba ewenement nie wiem czy by艣by dali rad臋 finansowo, gdybym dostawa艂a np. 450 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Editha
mi na pierwszej sprawie sedzia powiedzial ze wiecej jak 500 zl nie dostane ... i w ogole byl straszny, krzyczal na mnie, normalnie szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Editha
nawet powiedzialam t oglosno, ze to nie sedzia tylko adwokat pozwanego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matkom ktore uwazaja ze...
dostaja za malo skladam uklon bo wierze ze ciezko jest utrzymac 11 letnia corke za 450 zl. Ale powiem wam ze jesli wy w stosunku do ojca zchowacie sie wporzadku i dziecko wychowacie mimo ze wam sie nie udalo w milosci do ojca to wierze ze wielu ojcow inaczej y na to patrzylo. Kobiety sa matkami od momentu kiedy wiedza ze sa w ciazy. Wielu mezczyzn czuje sie ojcami dopiero jak maja kontakt z dzieckiem. Kontakt ktorego ze zlosci tak czesto utrudniacie bo chcecie sie zemscic. To czy jest to sluszna wypowiedz czy nie ...nie wiem ale takie jest moje zdanie. Przetestowane na wlasnej skorze , im wiecej pozwalam mojemu synowi przebywac z ojcem tym wiecej ojciec czul sie tata nie tylko finansowo ale i czasowo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Editha
tak, ale tata musi chciec tego kontaktu ...

Udost臋pnij ten post