Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx DOTKA xxx

Co to może być??? :(

Polecane posty

Gość Ja się starałam 1,5
Dowiedziałam się w czwartek :) Więc naprawde jeszcze to do mnie nie dociera Wychodzi, że to początek 6 tygodnia od ostatniej miesiączki Zrobiłam bete, czekam na wyniki, powtórzę czy przyrasta, i jak przyrasta to umówię się na wizytę Brzuch mnie dalej troche pobolewa, ale mniej, piersi bolą, o sutkach nie wspomnę, coś okropnego i brzydkiego :P Dzisiaj jestem baaardzo senna, niedawno wstałam z łóżka, a ledwie patrzę na oczy - nie wiem czy to wynik pogody, czy kolejny objaw ciąży... Ja Ci radzę: nie rób testu, zapomnij o tym, jak Ci się będzie spóźniał pare dni to wtedy zrób

Gość pykelitkouikju
xxx DOTKA xxx zebys sie ino nie zesrala z tym testem bosheeeeeeeeeeeeeeeee

Gratuluję!:) Teraz nich tylko maleństwo zdrowo rośnie! I niech Mamusi bardzo nie dokucza:p Czyli mam iść i robić badania? Bo mam jeszcze parę dni L4 i chciałabym je wykorzystać, żeby wiedzieć co mi jest. Jak się okaże, że to na prawdę nie ciąża no to musi być coś innego... Ehhh.. Sama nie wiem

Gość tak tylko wtrące
dotka jak cie korci to zrób sobie jutro test ale pewniejszy jest z krwi. pozdrawiam

Tak właśnie pomyślałam, że pójdę w poniedziałek na krew. Ale co się dokładnie mówi, że jakie chcę badanie? ;/ Bo ja nie mam pojęcia... I ile to może kosztować prywatnie? W prywatnym laboratorium wynik dostanę od ręki?

A jeszcze co może znaczyć ta tak jak teraz podwyższona temperatura? Bo właśnie znow poczułam, że coś nie tak i znów mam stan podgorączkowy :/

Gość to jest test na beta hcg
u mnie takim pierwszym objawem (jeszcze przed terminem spodziewanej @) były zakwasy mięśni brzucha:) życzę Ci z całego serca aby to była ciąża:)

Dziękuję :* Ale to NA PEWNO nie jest ciąża i NA PEWNO dostanę okres:p Czyli mówię, że chcę wynik na bete hcg? A nie można ogólnie morfologii? Tam tego nie będzie?;p No co? Nie znam się:p To jakie to mogą byc koszty prywatnie? I będzie "od ręki"?

nie na zwykłej morfologii nie ma tego, ja na bete dostałam skierowanie od lekarza w przychodni, ale nie mam pojęcia jaki koszt bo mam ubezpieczenie z pracy w prywatnej przychodni

w necie znalazłam informację ze koszt kolo 30 zł :)

a i ja czekałam chyba z 2 dni, ale to wydaje mi sie zalezy od przychodni

I wzajemnie Jagodo:) Widziałam, że udzielasz się na wielu wątkach i nic madrzejszego do napisania nie masz... Chyba masz strasznie niską samoocenę:p

Gość Ludzie Wy jesteście
i co?

Gość jestes w ciazy
?????????????????

Gość tak tylko wtrące
hej i co juz po badaniu?

O jak miło:* Nie byłam... Stwierdziliśmy, że czekamy na @. Jak nie będzie w środę to robię test. Tyle, że dzisiaj już mnie brzuch tak zaczął boleć, że byłam pewna, że już jest@ ale na razie nic... Czuję, że jutro będzie :(

Gość tak tylko wtrące
nie nakręcaj się i nie nastawiaj ani na tak ani na nie. może zób fajną kolację i spędz miło czas z mężem albo poczytaj jakąś książkę:) będzie co ma być.

@ już jest. Wczoraj późnym wieczorem się zjawiła :( Teraz jestem ciekawa skąd w takim razie te moje dolegliwości? :( Może jednak jakieś guzy?

Gość TheOleska
mowilam ze nie jestes w ciązy to jest tylko nakrecanie sie nie potrzebne!!! idz do lekarza nikt tu ci nie powie od czego to jest:/

Dzięki Niunia888 :* Teraz się znowu martwię bo @ jakaś taka "biedna":/ Zawsze pierwsze dwa dni to się lało ze mnie a teraz ledwo, ledwo.... codziennie tak jakby sie już kończyła. I znów wieczorami boli mnie podbrzusze :( Co to może być? W poniedziałek już na 100% idę do lekarza.