Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana mama 10-latki

Przeżyłam szok!

Polecane posty

Moja 10 letnia córka już uprawiała sex! Gdy się o tym dowiedziałam, aż zemdlałam. Gdy ją zapytałam , czy to prawda odpowiedziała bez chwili zastanowienia, że miała na to ochotę. Że oglądała różne filmiki z seksem na stronach internetowych! Sporo na nią nakrzyczałam, ona jednak się niczym nie przejęła. Dodała też, że bolało ją, ale było warto... Co byście zrobili gdybyście się dowiedzieli, że wasza córka w tak młodym wieku już dała się ponieść przyjemności! Zapytałam ją także skąd ona wie już o takich rzeczach. Przyznała że koleżanki ją w to wprowadziły. Zakazałam jej się z nimi przyjaźnić, lecz ona to zlekceważyła. Bezczelnie powiedziała że będzie robiła co będzie chciała , "dawać dupy też". Pomocy! Dostała też parę innych zakazów, ale niezbyt się tym przejęła.. Najgorsze jest to , że robiła to bez zabezpieczenia i może być w ciąży. Wciąż próbuję się dowiedzieć kim jest ten fagas z którym to zrobiła. Stało się to na dyskotece szkolnej w ubikacji:( on ma 12 lat, z tego co mi powiedziała.

Gość anikaaaaa
1/10

Gość gocha30
masakra...szlaban domowy i tyle...wszedzie z mama...nie wyobrazam sobie...straciła by moje jakie kolwiek zaufanie...SZLABAN...!!!

dodam jeszcze że kochamy sie z mężem jak córka jest w domu i nie mamy drzwi w pokoju

Gość ŻEeNADA
Udajesz zszokowaną mamusię a w rzeczywistości jesteś PEDOFILEM podniecającym się przy wymyślaniu takich dennych historyjek. ZENADA.

czasem małą zamyka sie w łazience z psem, myślicie że oni to tam robią?

Gość jhgyey
no to czas zamontowac sa nawet takie kotarki...dziecko w tym wieku zaczyna sie takimi rzeczami interesowac ale sory i tak nie rozumiem jej postepowania...wydaje sie SORY gówniara która posmakowała i jej sie spodobało SORY TO NIE TEN WIEK>>>>10 lat SZOK

Gość hfyu
JAJA SOBIE KTOS ROBI A TO NIE JEST TEMAT DO ZARTÓW

Gość kikiiki
na niewinność i szlabany to trochę za późno. Natychmiast naucz córkę wszystkiego o antykoncepcji. Pigułek nie może na razie brać, pewnie nawet okresu jeszcze nie ma, ale powinna np wiedzieć jak używać prezerwatywy - jak zakładać. I że nie kupuje się najtańszych gumek - np w rossmanie, bo pękają. Zabezpiecz to dziecko, inaczej będzie tragedia. Ja bym się nie bawiła w subtelności. Niech córka nauczy się zakladać gumkę sama - np niech poćwiczy na ogórkach. Bo dwunastoletni szczyle raczej nie będą w tym biegli, a o odpowiedzialności nie myślą w ogóle. Twoja córka jest kompletnie niedojrzała i za młoda na sex, ale najwyraźniej jej się spodobało, więc juz tego nie odwrócisz. Za to dopilnuj żeby się zabezpieczała, żeby uczyła się i nie zawalała obowiązków.

Gość do kikiiki
:-( dobrze się czujesz?

Gość ooomatkoooo!!!!!!!!!
ty to poeaznie piszesz?10 latka sex chyba prowo!!!

Gość kikiiki
serio uważam że w tej sytuacji najważniejsze to nauczyć dziecka antykoncepcji. rozumiem szlabany itd, też bym pewnie dała, ale pełne uświadomienie i zabezpieczenie to podstawa, żeby nie stało się dalej nic złego.

Gość kiepskieee
:D

Gość ..NATALA..
Chyba oglądałaś wczoraj "Rozmowy w toku" Tylko,że najmłdsza dziewczyna ,która uprawia sex miała 13 lat. 10 latka hehehehe_________________CIAZA!!!!!!!

10 latka moze zajsc w ciaze pracowalam z indinka we włoszech i opowiadala mi ze miala 10 lat kiedy musiala juz urodzic ale tu bardziej jest prowo no bo dlaczego sie nie udziela mama 10 latki aj zal

tom indinka była moja stara