Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Mam pytanie do kobiet.bo zaciekawiło mnie odnośnie innego topa odpowiedź tak/nie

Polecane posty

zawsze szczery no ja sensu posiadania dziewicy nie widzę. przecież raz się zabawisz i już nie będzie dziewicą. chyba że chcesz ją sobie w gablocie w pokoju postawić by się chwalić że masz w domu prawdziwą dziewicę...

bo to dochodowy biznes w szarej strefie--->> kasa kasa kasa....ja osobiście na towarzyszy swego nędznego życia, wybieram ludzi którzy nie wybierają dróg na skróty i nie sprzedają się dla mamony . Ale nie skreślam ludzi którzy tak zarabiają pieniądze - każdy ma prawo do rujnowania sobie życia na rzecz kasy.

no czytałem o tej fascynacji seryjnymi mordercami. nawet seryjnymi mordercami dzieci. tylko że to jest mały odsetek i raczej to taka fascynacja bezpieczna. listy sobie można pisac skoro czeka typ na akre śmierci albo ma dożywocie pięciokrotne. mi chodzi o normalne kobiety nie jakieś świruski jarające się psychopatami:P

przecież raz się zabawisz i już nie będzie dziewicą albo nie gadales z prawikami albo nie kapujesz, ze mozesz miec a zabawiac sie z kims innym :-)

oj uwierz gadałem z prawikami na kafe nie raz. z każym ze znanych nicków:D sam tez znam prawika w sumie chyba w moim wieku jest i ma z tego powodu kompleksy. mimo że jest fajny, zaradny i nie miałby problemów ze znalezieniem kobiety gdyby tylko spróbował. ale wszystko jedno. dziewice są przereklamowane w społeczności prawiczków🖐️

" bo to dochodowy biznes w szarej strefie--->> kasa kasa kasa....ja osobiście na towarzyszy swego nędznego życia, wybieram ludzi którzy nie wybierają dróg na skróty i nie sprzedają się dla mamony . Ale nie skreślam ludzi którzy tak zarabiają pieniądze - każdy ma prawo do rujnowania sobie życia na rzecz kasy." kradziesz z pobiciem, włamanie itd to też droga na skróty , zdobywanie kasy bez liczenia się totalnie z innymi. więć i w życiu osobistym może być podobnie. czyli tylko JA a chuj z innymi.

Gość Zuzanna Aamelia
Kiedy widzisz to jest zjawisko dotyczace zupelnie normalnych , zdrowych psychicznie i dobrze prosperujacych kobiet. I wcale nie ogranicza sie do listow. Te kobiety posuwaja sie duzo dalej. Wiele z nich probuje tworzyc zwiazki po odbyciu wyroku.Niektore biora ze swoimi skazanymi wybrancami sluby w wiezieniu. W wiekszosci przypadkow te zwiazki padaja dosc szybko ale tendencja utrzymuje sie. W USA ten problem stal sie na tyle duzy , ze wladze wszczely alarm. W Europie obserwowana jest podobna tendencja. Nawet tu na forum wypowiadala sie kiedys na ten temat studentka resocjalizacji.

Gość Zuzanna Aamelia
Zs - jak Ty sie zmieniles ... Stalo sie cos ostatnio w Twoim zyciu?

Gość Zuzanna Aamelia
Nobla nie przyznaje sie w dziedzinie psychologii. ZS - a jednak ......

psychika kobiet ....hehe:) każda kobieta chce troche złego chłopca a troche Rysia z klanu. Najlepiej jeśli ten zły chłopiec stanie sie tylko dla niej grzeczny.

Gość Zuzanna Aamelia
Ale w psychioce kobiet nie ma co rozgryzac, jest prosta jak budowa cepa i jasna jak slonce. Czego nie rozumiesz?

to pytanie nie jest wbrew pozorom durne jesli się rozumie o co mi chodzi. ale ide o zakład że pomarańćz przeczytała jedynie pierwszego posta 🖐️ mój temat nawiązuje do innego topika...a z resztą🖐️

Gość Mysle ze to w normie, ale
gdybym wiedziala to nie

Gość Zuzanna Aamelia
Jestem pieprznieta :D

Gość Zuzanna Aamelia
Boje sie zemnie namirerza jak sie zaczernie :O

Gość pnndkjbnd
nigdy w zyciu. wolalabym wrzucic go do gazu