Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anama

duża różnica wieku

Polecane posty

Gość Anama

ona 20 lat on 52...jest jej wykładowcą. Kocha go, on ją też. Co Wy myślicie o takich związkach?

że ona szuka miłości ojcowskiej a on młodej aby się dowartościowac

Gość Anama
Mam kochającego ojca...nie potrzebuję drugiego. A on jest mężczyzną pewnym siebie, nie musi sobie niczego udowadniać.

Gość to zwykła porażka............
zauroczenie, fascynacja innością. Jestem z takim facetem już 20 lat, różnica taka sama jak u Ciebie, ba nawet mamy 18-letnie dziecko. I ja mam dziś 40 lat, a mój mąż ma 72 lata!!! Czuję się młoda, a mam dziadka!! zazdrosnego!!!. Nie mam koleżanek i przyjaciół, tylko w pracy. Chciałabym iść na sylwestra, bawić się, a tak siedzę w domu!! Zazdroszczę moim koleżankom, że się bawią!!, a mi życie uciekło.

Gość Anama
Czyli żałujesz, że sie z nim związałaś?

Gość bardzo duza róznica
u mnie jest 10 lat a i tak sie waham i mam watpliwosci w tej kwestii:(

Gość Anama
Kocham go. Nie przeżyłabym naszego rozstania. Najgorsze jednak są spojrzenia ludzi, myślą, że robię to dla ocen itp. Bardzo boli mnie to, że tak mało jest w nas ludziach tolerancji, zrozumienia...

Gość bardzo duza róznica
a myslisz co bedzie za 10 lat, 20 ?

Gość bardzo duza róznica
i jeszcze jedna kwestia-on jest rozwodnikiem czy zonaty?

Gość Anama
Rozwodnikiem.

Gość pfepfeeee
jak sie kochacie to nie patrz na nic :)

Gość jinjoij
to prowokacja, ale pewnie takie sytuacje sie zdarzaja i nie rozumiem jak mozna nie brzydzic sie dziadem, ktory mysli o 20latkach jako obiekcie seksualnym:O Jestes mlodsza niz dzieci jego rowiesnikow, zaraz sie porzygam:O

Gość jinjoij
jak sie kochacie to nie patrz na nic co za pierdolenie idiotek, ktore za duzo ksiazek sie naczytaly:O

Gość irkkka
miedzy moimi rodzicami jest 13 lat roznicy. kochaja sie bardzo ale ja widzac jak to wyglada po latach chce i mam faceta lekko starszego (2 lata).

Gość Anama
Nie myśle o przyszłości... Wole przeżyć z nim 5 szczęśliwych lat niż być przez 40 lat z kimś z kim zasmakuje tylko namiastki tego co mam teraz.

oczywiście!!, że żałuje, przecież piszę Ci codzienność mojego życia. Moja znajoma związała się z facetem o 10 lat młodszym, 4 lata temu(jest w moim wieku). Wygląda na 20 parę, używa życia, a ja co!! Kłótnie obowiązki i dziadka!!

Gość kocham młodszego
i bardzo żałuję, że nie urodził się wcześniej lub ja później (to drugie byłoby lepsze rozwiązanie:P) serce mi pęka jak go widzę, nogi się pode mną uginają, motylki fruwają i tylko żal, że nic z tego nie będzie:(😭

Gość bardzo duza róznica
no własnie, wiec nie traktujesz go powaznie i on pewnie ciebie tez nie, romans i tyle

Gość pfepfeeee
jinjoij To rzygaj sobie do woli. Sama jestes idiotka. A ja nie naczytalam sie ksiązek tylko to przezyłam :P

Gość jinjoij
skoro przezylas, to jestes jeszcze wieksza idiotka niz myslalam. Robic za materac dla prawie-pedofila - zajebiscie osiagniecie zyciowe:D

Gość Anama
Pedofila?????? Nie jesteśmy dziećmi tylko 2 dorosłych ludzi.

Gość pfepfeeee
to nie jest zadne osiągniecie człowieku, uspokój sie, za duzo w Tobie złości. Nie wiem, chcesz sie wyzyc na kims czy co?

Gość pomyśl o dzieciach,
które zamiast ojca będą miały dziadka. Poza tym to nic nowego, wielu starców wiąże się z młodymi dziewczynami. Kobieta jest najbardziej atrakcyjna w wieku 20. lat, więc trudno się tym starym mężczyznom dziwić.

Gość Anama
Ale ja nie chce mieć dzieci...on też. Wiele o tym rozmawialiśmy, zdajemy sobie sprawę, że dzieli nas tak duża róznica wieku, że dziecko jest niewskazane, ono najbardziej ucierpiałoby w tej sytuacji,

Gość jinjoij
jakiej zlosci, prawda boli?:D Napisalam prawie-pedofila, nie pedofila. Powiedz mamusi, ze posuwa cie 32 lata starszy facet🖐️

Gość Anama
Akurat największe wsparcie otrzymałam od mamy. Co prawda nie bierze tego związku na poważnie ale wiem, że mogę na nią liczyć.

Gość jinjoij
no to skoro masz we wszystkich wsparcie (zaje rodzinka), to po co ten watek? Uciekaj do prawie-pedofilka, pora na lodzika i nie zawracaj gitary🖐️

Gość moge doradzić
Dziewczyno szybko i to jak najszybciej wycofaj się z tego układu. To nie jest miłość dwojga ludzi. Nigdy nie bedziesz z nim szczęśliwa. Jesteś młoda. Masz prawo i obowiązek założyć normalną rodzinę a nie być dla dziadka wsparciem w chorobach oraz osobą do parzenia ziółek.

Gość prowooookacja
a

o czym tu piszesz?? Piszę Ci, że życie to nie bajka!! uciekaj!! a Twoja matka jak Ci daje wsparcie, to chyba głupia jest!!