Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((((((((((((

Błagam o pomoc!

Polecane posty

Bardzo proszę.. Potrzebuję mapę Polski z zaznaczonymi konkretnymi miastami, a nie potrafię ani takowej znaleźć ani komputerowo stworzyć, a niestety to bardzo pilne. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Jeśli ktoś się znajdzie, zaraz wypiszę wszystkie te miasta. Jeszcze raz bardzo proszę!

Gość i jedno i drugie jest fajne
no ale w czym problem z jakimi miastami ? ja ci moge wypisac najwieksze polskie miasta bez mapy chcesz ?{cool]

Nie o to chodzi, że ja nie wiem gdzie one na mapie są.. Chodzi o to, że mam konkretne miasta wypisane i muszę wydrukować mapę z zaznaczonymi konkretnie tymi miastami..

Gość i jedno i drugie jest fajne
aaaaa no na necie musisz cos znalezsc

lalunia 1988 - niestety, ale nie ma tam tego czego szukam, ale i tak dziękuję za pomoc

Może tak: Chodzi mi, żeby mapa wyglądała jak ta: http://www.twojastancja.pl/img/mapa/mapa.png z zaznaczonymi miastami: Suwałki, Olsztyn, Elbląg, Gdańsk, Krosno, Zamość, Jelenia Góra, Łomża, Nowy Sącz, Tarnobrzeg, Ostrołęka, Bielsko-Biała, Chełm, Zielona Góra, Ciechanów, Katowice, Radom, Leszno, Płock, Opole, Kraków, Kielce, Częstochowa, Tarnów, Rzeszów, Przemyśl, Piotrków Trybunalski, Sieradz, Kalisz, Wrocław, Wałbrzych, Legnica, Poznań, Konin, Łódź, Skierniewice, Warszawa, Siedlce, Biała Podlaska, Białystok, Włocławek, Toruń, Bydgoszcz, Piła, Gorzów Wielkopolski, Szczecin, Koszalin, Słupsk

Wpadłam już na to, że jest google maps, tylko to mi nie pomoże w wydrukowaniu tego.

Wystarczy ze to skopiujesz sobie do folderu , a potem zaznaczysz i wydrukujesz sobie mapke taka jaka potrzebujesz

lalunia1988- Dziękuję Ci bardzo! Twoja pomoc jest nieoceniona! :D Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję :D

Zdecydowanie jest za co! Pozdrawiam :)