Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irkkaa

Czy jest mozliwy zwiazek do konca zycia z chlopakiem ktory ma 20 lat?

Polecane posty

Gość irkkaa

Jestem 2 lata starsza od swojego chlopaka, on ma 20 a ja 22 lata , jestesmy ze soba od roku i jestesmy sowimi pierwszymi partnerami seksualnymi. Bardzo go kocham i chcialabym spedzic z nim reszte zycia, czy jest to mozliwe ze bedziemy do konca razem, przeciez on jest jeszcze taki mlody..

Wszystko jest możliwe ale nieciekawie wygląda fakt , że jesteście swoimi pierwszymi partnerami seksualnymi.Po paru latach może wam się zachciec nadrobic straty a konkretnie zobaczyć jak to jest w łóżku z kimś innym.

Gość niestety nie jest to mozliwe
chlopcy, tak jak i dziewczyny podlegaja procesom starzenia, wiec wraz z uplywem czasu, jemu bedzie przybywac lat pozdrawiam

Gość irkkaa
Dodam, ze teraz nie ebdziemy sie widziciec codziennie bo moj chlopak zaczl teraz plywac. A co do anszych realcji sa po prostu swietne kochamy sie rozumiemy szanujemy, urozmaicamy sobie czas

Gość kocham młodszego
2 lata to mało u mnie 6:(

Gość lelum po lelum
nie jest chlopak moze sie zaczac starzec i za rok juz nie bedzie mial 20 lat.

Gość lelum po lelum
aaa jest jeszcze opcja ze zycie skonczy sie w tym roku wiec to jednak mozliwe .....

Gość trz cz d
a Ty jesteś taka pewna że chcesz być z nim do końca życia? Tobie też może się odmienić, więc nie kombinuj tylko ciesz się tym co masz

Gość irkkaa
Chodzi mi o to ze mimo mlodego wieku czy moze stworzyc powanzy zwiazek do konca zycia?

Gość irkkaa
trz cz d jasne, jestem pewna

Gość prawiczy prawiczek 28
Możliwy albo niemożliwe ale to wasza sprawa. Waszych charakterów.

Pewnie, że można:) Ja z moim chłopakiem jesteśmy równolatkami i zaczęliśmy być ze sobą w wieku 16 lat. Jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami i jest dobrze, a na zmianę się nie zanosi. Teraz mamy po 22 lata, mieszkamy razem i planujemy wspólną przyszłość. Trzymaj się ciepło:)

Gość białaaa kawa
Oczywiście, że jest możliwe. Myślę, że nie ma znaczenia czy się ma jednego partnera czy wielu tak samo związek może trwac wiele lat, całe życie jak i szybko może się rozpaśc. Ja i mój mąż jesteśmy dla siebie pierwszymi . Razem jesteśmy 12 lat w tym 6 po ślubie. Jest super ale czy na całe życie to czas pokaże.

Gość białaaa kawa
Aaaa poznaliśmy się jak mieliśmy po 20 lat

Gość jhiuhiahvabntqwtb
wszystko zależy od tego jak dojrzałymi ludzmi jesteście. Na razie jesteście w sobie zakochani i chcesz z nim być do końca życia. Poczekaj z takimi deklaracjami choćby te trzy lata kiedy zacznie Cie denerwować to jak on je zupę, to że mlaska przez sen, że przy Tobie może puszczać bąki, że będąc z Tobą może przeżyć fascynację swoją koleżanką... takie rzeczy się zdażają, czy będziesz na tyle dorosła i odpowiedzialna aby go kochać do końca życia ? tego Ci życzę.

Gość jhiuhiahvabntqwtb
dodam jeszcze że jest to możliwe. Ja mojego męża poznałam gdy on miał lat 17, ja 19. Jesteśmy ze sobą dopiero 6 lat, rok w szczęśliwym związku małżeńskim.

Gość trzpil
Tak długotrwały związek jest możliwy, ale trzeba dodać, że dzisiaj rozwodzi się 40% małżeństw i ten odsetek będzie wzrastał, bo w niektórych krajach UE już nawet 60% małżeństw się rozpada. Biorąc pod uwagę młody wiek chłopaka i to, że jesteś jego pierwszą kobietą, Wasza szansa na trwały związek jest mniejsza od średniej. Rzuć monetą i zobaczysz co wyjdzie, bo takie jest mniej więcej prawdopodobieństwo (1/2) tego, czy będzie to długotrwały związek.

A czemu nie.Sama napisałaś że jesteście już rok więc o czymś to świadczy.A jeżeli wasza różnica wieku nie przeszkadzała jak sie poznaliście,zostaliście para to w czym to niby teraz ma przeszkadzać ? Myśle że doszukujesz sie problemu którego nie ma.

Gość atari zwei
jak widzisz badania (źr.: trzpil) w krajach europy dowodzą, że wasz związek ma 40 do 60% szans na przetrwania także głowa do góey :)

Gość trzpil
" dodam jeszcze że jest to możliwe. Ja mojego męża poznałam gdy on miał lat 17, ja 19. Jesteśmy ze sobą dopiero 6 lat, rok w szczęśliwym związku małżeńskim." Nie chcę odbierać optymizmu, ale po 5 latach narzeczeństwa i roku małżenśtwa można powiedzieć tylko to, że Wasze małżeństwo będzie trwało nie dłużej niż średnio trwa małżeństwo w Polsce.

Gość oczywiście że jest możliwe
ja miałam 15 a mój (obecnie mąż:))17 gdy zaczęliśmy się spotykać:) teraz jesteśmy 12 lat po ślubie a ja z każdym dniem mocniej go kocham :)

Gość jhiuhiahvabntqwtb
"trzpil Nie chcę odbierać optymizmu, ale po 5 latach narzeczeństwa i roku małżenśtwa można powiedzieć tylko to, że Wasze małżeństwo będzie trwało nie dłużej niż średnio trwa małżeństwo w Polsce" .idz leczyć kompleksy gdzieś indziej:)