Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertgfgwrf

czzy pozwałybyscie faceta za zarazenie

Polecane posty

Gość gertgfgwrf
podejrzewa ze on te laski na czatach wyrywał takie przygody :o

Gość atari zwei
ja nie mówię że ten facet był fair. tylko że namawiacie autorkę do bardzo ryzykownego dla niej zachowania. zależnie od determinacji tego gostka i szczęścia narażacie ją na wieloletni stres i duże koszty. przytocz nazwę tych badań na liczbę partnerów z terminami które trzeba dotrzymać żeby to miało sens. na drugi dzień, trzeci po stosunku ? śmiechu warte.

Gość oczywiscie ....
facet totalna patologia, niestety

Gość gertgfgwrf
czyli gra nie warta swieczki? zapomniec i odpuscic? a co z innymi nowymi jego partnerkami?? czy tam " narzeczonymi"?

Gość oczywiscie ....
ryzykowne to bylo i jest zachowanie tego palanta:o dziewczyna ma powazne problem zdrowotny, zniszczyl jej zdrowie :o facet dorosly i powinien poniesc konsekwencje wlasnych durnych,egoistycznych czynow !

Gość gertgfgwrf
ja to jestem ciekawa czy on wogole sie leczy na to ? bo zapewne olał sprawe nie majac zadnych dolegliwosci :o

Gość atari zwei
według mnie ryzyko 50/50 że sama zapłaci odszkodowanie. nie tędy. najpierw porozmawiać

Gość gertgfgwrf
dokładnie ona ma problem na cale zycie rak szyjki macicy, problemy przy porodzie i tym podobne :o naprawde ja bym go chyba....

Gość gertgfgwrf
atari zwej a o czym rozmawiac? on podobno sie nie odzywa zerwal kontakt po zerwaniu przez nia zaeczyn słuch zaginał

Gość oczywiscie ....
atari zwei ty naglowe upadles, jakie 50/50?

Gość smrodek
Witam Jestem po pierwszym szczepieniu na HPV. Nie musisz być dziewicą. Koszt to ok 400 zł x 3 w odstępie 2 i 4 m-cy, wiec da rade przyoszczedzic, nie trzeba od razu wykladac 1200 zł. Ja trafiłam na promocję w miesiącu walki z rakiem i płaciłam 250 zł. Moim zdaniem warto nie tylko ze wzgl na HPV,a le także na kłykciny kończaste (wiekszosc szczepinek tez ma przciwciala wlasnie na to)

Gość oczywiscie ....
atari zwei ile ty masz lat?

Gość gertgfgwrf
ale po zarazeniu hpv jest sens sie szczepic? ja to skorzystam ale ona tez chce a nei wiem czy nie za pozno

Gość Jestem za
atari daj sie dziewczynie wyzyc. jak sie chce zawzieta sucz sama w klopoty wpedzic to co jej bronisz. takie zawziete sucze zawsze beda ujadac az sobie zeby wylamia. niech walczy. paru adwokatow zarobi.

Gość oczywiscie ....
jaka zajadla facet jej wyrzadzil krzywde na organizmie i nalezy jej sie odszkodowanie. ktos cie pobije i to olejesz??? gratuluje glupiego cierpietnictwa;]

Gość oczywiscie ....
na zawsze bedzie zarazona hpv i bedzie ponosic tego powazne konsekwencje cale zycie:o

Gość zdzisia_kualaaa
Jestem za--ciekawe co bys powiedziala jakby ciebie twoj ukochany zaraził jakims gównem :o

Gość zdzisia_kualaaa
i to w wyniku zdrad!!!

Gość Jestem za
trzeba wybierac narzeczonego co nie zarazi i pierdolic sie tylko poczekac do slubu.

Gość zdzisia_kualaaa
a co za roznica hpv po slubie czy przed w sumie lepiej przed-przynajmniej sie obejdzie bez rozwodow

Gość Jestem za
a was glupie kurwy to te zdrady tak zabolaly. jest nosicielstwo hpv. ale walczcie. niech sie chlopaki naucza omijac takie zasuszone swolocze.

Gość zdzisia_kualaaa
:o

Gość brunia_karbo
co to sa zasuszone swolocze.?

Gość smrodek
Jeśli jest już zarażona to niestety nic jej to już nie da... Ale szczepcie się kobiety szczepcie, bo jak widać warto. Też znam historię gdzie dziewica zaraziła sie od swojego chłopaka HPV ale u niej rozwiną się już rak (naszczeście bardzo szybko wykryty). Chłopak jej nie zdradzal, przed nią miał tylko jedną partnerkę, ale za to ta partnerka ........ ho ho i jeszcze więcej jak się potem okazało (on był z nią w związku i nie wiedzial o przeslzosci). Także nie tylko ważne jest to z kim spicie, ale cala jego historia. Warto sie szczepic i warto robic badania przed rozpoczaciem wspolzycia

Gość brunia_karbo
no ciekawe co powie przyszly tej bylej dziewicy z hpv kiedy w badaniach hpv wyjdzie;D na bank nie ebdzie chcial z nia byc czyli ma dziewwczyna przejebane

Gość smiechuwartetewww
łatwo powiedziec -wybiuerajcie rozważnie partnera teraz sa takie czasy ze nikogo nie moizna byc pewnym

Gość smrodek
smiechuwarte dlatego zawsze trzeba rozwazyc badania. ludzie jakis czas sie juz ze soba spotykaja, znajomosc zmierza ku zwiazkowi, wiec wiadomo ze bedzie i sex w przyszlosci - nie lepiej w tym momencie sie przebadac? potem nie bedzie juz kiedy bo moze przyjsc chwila ze juz nie bedzie odwrotu ;p

Gość smiechuwartetewww
no niby tak ale po 1.problem chorob wenerycznych nie jest szeroko rozpowszechniony:o czemu w szkole o tym nie ucza? np.na biologii? 2. zaufanie-spotykajac sie z kims, dochodzac do etapu narzeczenstwa nie mysli sie o czyms takim jak chorobska czemu on nie pomyslał o przebadaniu sie??no własnie nie ma objawów nie ma choroby, zreszta dochodza koszty takich badan, plus zdziwienie ewentualnego faceta /kobiety pt.ze co? jakie badania ja jestem zdrowa nie wiem o co ci chodzi, nie kochasz mnie i takie tam :o ten problem jest za mało rozpowszechniony!!! o hpv ja dowiediałam sie niedawno z internetu :o

Gość smiechuwartetewww
zreszta teraz to strach kogos pocałowac :o a co do hpv czytalam ze to juz plaga i co 3 młoda dziewczyna zgłaszajaca sie do gina to ma

Gość smrodek
mnie takze nikt nie uswiadamial :) ale wspolzyjesz - chodzisz do ginekologa? nic ne kosztuje wypytanie go, na co ew. orzyszlego kochanka warto przebadac... ja tak robilam, ale trafilam na rozsadnych facetow. oczywiscie najpierw byl szok "co? kobieta chce badania?" ale potem uznawali ze to bardzo dobry pomysl, bo i kobieta i mezczyzna moga byc tylko nosicielami chorob, ktore sa grozne tylko dla partnera... to nie są czasy na ryzyko