Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcijfidjdkla,l

mam potwornego doła :(

Polecane posty

Gość dcijfidjdkla,l

i strasznie mi zle.. jeszcze zjebke w pracy dostalam do szefa, a to on zawinil

Pierdol szefa. Jesteś OK. Idź dzisiaj wieczorem do kina na jakiś fajny film...albo obejrzyj w domu.

Gość dcijfidjdkla,l
nic mi sie nie uklada tesknie za kompletnym dupkiem, ktory mnie olal :( nie mam zadnych znajomych Boze, jak mi zle

Gość pomocy po mo cy
nie przejmuj się, bardzo dużo zalezy od naszego własnego podejscia do sprawy. powiedz sobie ' moze teraz nie jest cudownie, ale przecież kiedys musi się ułozyc'. zycie jest naprawdę piękne, staraj się znalezc jakies hobby i za kazdym razem kiedy masz gorszy dzien poświec się temu aby zapomniec, odizolować się jakos od rzeczywistości :) polecam gre na gitarze albo jakąś dobrą książkę, uwierz to pomaga. uszy do góry :)

Gość jajajajjaja
Ja tez mam doła :(, napij sie ze mna.

Gość dcijfidjdkla,l
wiem wiem.. kazdy tak pisze. tylko, ze ja mam ciagle pod gorke, od 15lat jak jestem tego swiadoma.. :( sa oczywiscie male radosci i wielkie po drodze, ale smutek zabija wszystko :(

Gość pomocy po mo cy
aaa facet, tez tęsknię za kompletnym dupkiem, ktory mnie olewa. ale co zrobic to tylko facet jak nie ten to inny... moze teraz odczuwam jakis bol ale prędzej czy pozniej zapomnę. kiedys przyjdzie taki czas kiedy nagle uswiadomię sobie ze juz nic do niego nie czuję :) wtedy czuje się taką błogą wolnosc hehe uwielbiam to uczucie. jak to się mowi czas leczy rany

Gość dcijfidjdkla,l
a ja z nim smsuje, nie wie, ze to ja. miesiac temu napsial, z eodzyla mu dawna znajomosc, dziwne, ze nadal szuka. lubiel miec kilka na oku :( robi to andal, aja sie pograzam

ja tez:( Musze znalezc stancje, prace, "poodwiedzac" przeroznych lekarzy, problemy w zwiazku, zalatwic rozne sprawy na studiach, szlag mnie trafia a lzy same sie cisna do oczu:(

Gość dcijfdjdkla
tylko to juz trwa latami :(

Gość dcijfdjdkla
:(